Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Το 2021 μπορούμε να πάρουμε τον Μέσι»

Την άποψη ότι το 2021 η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι σε θέση να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής των «πολιτών», Ομάρ Μπεράντα.

Την άποψη ότι το 2021 η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι σε θέση να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής των «πολιτών», Ομάρ Μπεράντα. Μιλώντας στην «Manchester Evening News», ο παράγοντας του αγγλικού συλλόγου, σχολίασε σχετικά:

«Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είναι ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε σύλλογος στον πλανήτη, θα ήθελε να διερευνήσει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει. Είναι πιθανώς, μια εξαίρεση από τις πιθανές επενδύσεις που θα κάναμε, αλλά ο σχεδιασμός μας έχει γίνει με αυτήν την τρέχουσα ομάδα και εξετάζεται με τις τρέχουσες ευκαιρίες που έχουμε. Για κάθε θέση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να συμβούν τόσα πολλά πράγματα, αλλά, ταυτόχρονα, νομίζω ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε αυτήν την επένδυση, όταν απαιτηθεί».

Υπενθυμίζεται, ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο «ψύλλος» εξέφρασε «ανοικτά» την πρόθεση του να φύγει από την Μπαρτσελόνα και ο πιθανότερος προορισμός του, θεωρείτο το Μάντσεστερ και η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ομως τελικά, έμεινε στις τάξεις των Καταλανών, δεδομένου ότι δεν ήταν ξεκάθαρο το θέμα με την άνευ αντιτίμου αποχώρηση του, ενώ, όπως δήλωσε σχετικά, δεν ήθελε να εμπλακεί σε μία δικαστική διαμάχη με την ομάδα που αναδείχθηκε.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button