FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πρώτος προς ανανέωση ο Πλιάτσικας»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» πρώτος ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Η σεζόν σιγά σιγά ολοκληρώνεται για τον ΠΑΣ Λαμία και το μεγάλο βήμα της παραμονής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη SuperLeague είναι πιο κοντά από ποτέ.

Έτσι οι άνθρωποι της «κυανόλευκης» ομάδας δεν θα μπορούσαν να μην έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν προσφέρει φέτος με την παρουσία τους.

Σύμφωνα τώρα με την αθλητική εφημερίδα «Sportime» ο πρώτος που θα κληθεί για συζητήσεις είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Λαμία που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και φυσικά στο Κύπελλο.

Έτσι, όπως αναφέρεται στο Sportime του Σαββάτου και στη στήλη «Παρασκήνια», η διοίκηση της ομάδας ήδη άρχισε τις πρώτες ενέργειες προκειμένου να μείνουν οι βασικοί λόγοι της επιτυχίας.

Συγκεκριμένα, πρώτος αναμένεται να είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος επί Μπάμπη Τεννέ,δεν ήταν καν ο τρίτος στόπερ στο ρόστερ της ομάδας.

Με τον Μάκη Χάβο όμως, ο 31χρονος έγινε η κολόνα της άμυνας και μετράει ήδη 21 παιχνίδια, στα οποία είναι από αυτούς που σίγουρα ξεχωρίζουν.

Έτσι ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασία του με τη Λαμία, ώστε να παραμείνει παίκτης της ομάδας της Super League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button