Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δυσκολεύτηκε… αλλά κέρδισε η Αταλάντη 92΄

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο, η Αταλάντη 92΄υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο, η Αταλάντη 92΄υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας.

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Αταλάντης 92΄η οποία χθες υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας για την 3η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας.

Το τελικό σκορ ήταν το 2-0 με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά σφιχτά, μιας και ήθελαν αμφότερες να μην τουλάχιστον να μην ηττηθούν.

Παρόλο αυτά οι γηπεδούχοι με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο πήραν το τρίποντο και συνεχίζουν δυναμικά στο πρωτάθλημα.

Το 1-0 έκανε ο Θεοχάρης στο 46΄ενώ ο Τζέλλι λίγο πριν τη λήξη και στο 84΄έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη.

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

Αταλάντη 92΄: Βλάχος, Γλουστιανός (54΄ Παπαϊωάννου), Κώστογλου (83΄ Τσακανίκας Ν.), Καλογερόπουλος, Πανέτσος, Κοκόλας, Τσακανίκας Α. (46΄ Κωστόγιαννος), Παπανικολάου, Φασουλής, Θεοχάρης (65΄ Σαλιαλλάρι), Τζέλλι.

Κηφισσός Κάτω Τιθορέας: Τσεκούρας Π., Χρας, Κοντοχρήστος, Λάμπρου (48΄ Καρλής), Αποστολακόπουλος, Μαντάς, Μουζάκης, Χόνδρος (55΄ Δημόπουλος), Τσεκούρας Λ. (68΄ Χριστολουκας), Λούσκας, Ζιάκας

Διαβάστε επίσης

Back to top button