Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Πάει για 1-2 μεταγραφές ακόμη

Για την απόκτηση ενός χαφ στον άξονα, αλλά και ενός τερματοφύλακα αναμένεται να κινηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Απόλλων Σμύρνης. #slgr #apollonfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten #season2021_2022

Για την απόκτηση ενός χαφ στον άξονα, αλλά και ενός τερματοφύλακα αναμένεται να κινηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Απόλλων Σμύρνης.

Δυνατά έχει μπει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει έρθει σε συμφωνία με τέσσερις παίκτες.

Ο λόγος για τους Νίκολα Γιακιμόφσκι, Τόμας Ρόγκνε, Γιάννη Γιαννιώτα και Νικολαϊ Σίγκνεβιτς, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν κι άλλες στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να εμφανίσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα από την επανέναρξη του πρωταθλήματος κι έπειτα.

Η ομάδα της Ριζούπολης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση 1-2 μεταγραφών ακόμη.

Στόχος των ιθυνόντων των «κυανόλευκων», δεν είναι άλλος από την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στην θέση του χαφ και πιο συγκεκριμένα στον άξονα, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα στο δημιουργικό κομμάτι.

Εκτός από την συγκεκριμένη θέση, μεταγραφή αναμένεται να υπάρξει και στην θέση του τερματοφύλακα, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Νταβίνο Βέρχουλστ θα αποτελέσει παρελθόν από το δυναμικό του Απόλλωνα…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button