Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Αγ. Παρασκευή / Σοβαρός τραυματισμός για τον Καρκάνη (βίντεο+φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Με τον Νίκο Λέντα να είναι πρωταγωνιστής η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-0 της Νίκης Αγίας Παρασκευής.

«Μαύρη» στιγμή του αγώνα, ο τραυματισμός του αρχηγού της Νίκης, Κωνσταντίνου Καρκάνη, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ασθενοφόρο.

Ο ποδοσφαιριστής, σε μία μονομαχία με αντίπαλο ένιωσε πόνο στο γόνατό του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να ζητήσει την βοήθεια από τον γιατρό του αγώνα. Ο Καρκάνης, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με ισχυρούς πόνους και λίγα λεπτά αργότερα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας!

Εμείς σαν LamiaSports ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο να επιστρέψει γρήγορα και δυνατός!

Δείτε την στιγμή που αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με το ασθενοφόρο:

 

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε πολύ νωρίς να βρει δίχτυα, με τον Νίκο Λέντα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου. Να σκοράρει! Ο έμπειρος επιθετικός 3΄του αγώνα κατάφερε και σκόραρε με ωραίο σουτ εντός της περιοχής του Σκοτίδα, ενώ στο 22΄σε μία παρόμοια φάση ήρθε και το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων και πάλι με τον Λέντα.

Έπειτα, ο αγώνας άλλαξε σε σχέση με τον ρυθμό που είχε στα πρώτα λεπτά, είχαμε αρκετά νεύρα, τραυματισμούς και έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους περισσότερο προς τον διαιτητή κ. Κούδα.

Ότι έκανε στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου έκανε και στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός. Ο πολύ κινητικός Πασχαλίδης, ο οποίος έπαιζε μία αριστερά και μία δεξιά βρήκε δίχτυα στο 55΄γράφοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Λαμίας: Μήτσου, Μητσόπουλος,Κάντζαρης, Μάγιος, Λέντας, Ακασού, Καυκιάς, Πασχαλίδης, Λέντας Ν., Βαρυπάτης, Ευαγγελόπουλος

Νίκη Αγ. Παρασκευής: Σκοτίδας, Στοφόρος,Καραγιάννης Β., Γενιτσαρόπουλος, Καραγεώργος Ν., Ιωάννου, Τσεκούρας, Κολόκας, Καραπέτσας, Καρκάνης, Μπλάνης

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας παρουσιάζει το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button