Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Τρίποντο» στη Λάρυμνα για τον ΑΟ Στυλίδας (φωτογραφίες)

Από μία δύσκολη έδρα, όπου λίγες ομάδες θα περάσουν εύκολα από εκεί, πέρασε με τη νίκη ο ΑΟ Στυλίδας.

Από μία δύσκολη έδρα, όπου λίγες ομάδες θα περάσουν εύκολα από εκεί, πέρασε με τη νίκη ο ΑΟ Στυλίδας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η ομάδα της Προοδευτικής Λάρυμνας υποδέχθηκε το Σάββατο τον ΑΟ Στυλίδας.

Η ομάδα του λιμανιού, κατάφερε από την αρχή του παιχνιδιού να επιβάλει τον ρυθμό της, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 1-2 σκορ.

Το 0-1 έγινε 27΄του αγώνα όταν ο Α. Πατσάνι εκτέλεσε φάουλ, βρίσκονται με σέντρα τον Χ. Βαρυπάτη και αυτός με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε μία μικρή σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να αποβάλει τον Σ. Τέγο από τη Στυλίδα.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 65΄, ο Κ. Κουφιώτης με μία πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους παρά το αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής.

Το μόνο που κατάφερε η Λάρυμνα ήταν να φτάσει στη μείωση του σκορ με 1-2 χάρη σε γκολ του Δάρρα Α. έπειτα από ασυνεννοησία στην άμυνα της Στυλίδας.

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

Προοδευτική Λάρυμνας: Κατσιμήτρος, Παναγιώτου, Κηρολίβανος, Νικολόπουλος, Κηρολίβανος Κ., Δάρρας Α, Τσιάμης, Ζιάκας, Λουκάς, Πέππας Χ., Ντελής

ΑΟ Στυλίδας: Καρανάσιος, Τσόντζωρας, Καββαδίας, Τέγος,Κουφιώτης Κ., Μπακαλιάνος, Βαρυπάτης Χ., Κραββαρίτης Ι., Μπίκος, Βαρυπάτης Κ., Πατσάνι Α

Διαβάστε επίσης

Back to top button