ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δυνατό φιλικό παιχνίδι για τις Νηρηίδες Φθίας (φωτογραφίες)

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο βρέθηκε την Κυριακή η ομάδα των Νηρηίδων Φθίας, η οποία αντιμετώπισε φιλικό αγώνα τον Βόλο 2004.

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο βρέθηκε την Κυριακή η ομάδα των Νηρηίδων Φθίας, η οποία αντιμετώπισε φιλικό αγώνα τον Βόλο 2004.

H ομάδα των Νηρηίδων παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο, παρά την ήττα με 4-0, κόντρα σε μία ομάδα μάλιστα που αγωνίζεται σε παραπάνω από κατηγορία απ΄ότι η ομάδα της Φθιώτιδας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Ένα δυνατό φιλικό παιχνιδι έδωσε την Κυριακή η ομάδα των Νηρηιδων.

Στις εγκαταστάσεις του προπονητικου κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο στο Βελεστίνο αντιμετώπισε την ομάδα του Βόλου 2004 που για χρόνια αγωνίστηκε στην Α εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών, και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Β εθνική. Το παιχνιδι είχε δύο όψεις.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνιδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες και εξαιρετικό ρυθμό όπου η διαφορά της κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν έγινε σε κανένα σημείο του παιχνιδιου εμφανείς.

Η ομάδα του Βόλου 2004 απείλησε πρωτη στο 11ο λεπτό με επικίνδυνο τετ α τετ που εξουδετέρωσε η τερματοφύλακας των Νηρηιδων.

Στη συνέχεια οι Νηρηίδες είχαν δυο εξαιρετικές φάσεις για να ανοίξουν το σκορ αλλά και οι δύο κατέληξαν ελάχιστα άουτ.

Πρός το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα των Νηρηιδων δέχθηκε στην αντεπίθεση το γκολ και ενώ πίεζε για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και οι πολλες αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν, έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιου και διαμόρφωσαν την τελική εικόνα.

Οι δύο προπονητες Νίκος Τσικρας και Έλενα Κουσκουνα χρησιμοποίησαν όλες τις παικτριες που είχαν στην διάθεση τους, δίνοντας την δυνατότητα στις αθλήτριες τους να χαρουν την συμμετοχή του παιχνιδιου, και να αποκτήσουν εμπειρίες.

Η φιλοξενία στο προπονητικο κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου ήταν άψογη και το παιχνιδι διεξήχθη σε άριστο κλίμα.

Η σύνθεση των Νηρηίδων Φθίας:

Κουρουμπλή Ε. Καλλιωρα Μ Καραντζικου Ε Πανακη Ε Παπαγεωργίου Δ Χαλη Π Κεραμιδα Ε Μαστρογιαννη Μ Κατσαουνου Β Νελλα Ξ Κουρτη Ζωή Έπαιξαν και οι: Γκαρελη Π Πολυδωρου Ι Μαθιου Μ Σαχπατζιδη Ε Λιακατα Μ Ταλαντζη Β

Διαβάστε επίσης

Back to top button