ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία μέσα από το Football Manager 2020 (φωτογραφίες)

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και τώρα θα «εξετάσουμε» τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του προσομοιωτή προπονητικής το Football Manager 2020.

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και τώρα θα «εξετάσουμε» τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του προσομοιωτή προπονητικής το Football Manager 2020.

Αν και σε προηγούμενό μας άρθρο σας είχαμε παρουσιάσει τέσσερις από 10 συνολικά μεταγραφές της Λαμίας, σήμερα θα δούμε και τις καρτέλες των υπολοίπων.

Μπατσάνα Αραμπούλι, Θοδωρής Βασιλακάκης, Κώστας Σταμούλης και Μίλος Ντέλετιτς μπαίνουν στο αφιέρωμά μας!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΒΥΔΑΚΗΣ

Ο γεννημένος στο Ηράκλειο ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά, όμως όχι ως εξτρέμ, αλλά πιο πολύ ως μπακ-χαφ.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτό που ξεχωρίζει είναι το μαρκάρισμα όπου είναι στο 12, όπως και τον ίδιο βαθμό έχουν και οι πάσες του. Στο 11 είναι οι σέντες και το τάκλιν.

Στα ψυχικά προσόντα, έχουμε ένα 14 στην επιθετικότητα, ένα 13αρι στην γενναιότητα και δύο 12αρια στην αποφασιστικότητα και την εργατικότητα. Η ομαδικότητα του ποδοσφαιριστή, βαθμολογείται με 11!

Στα σωματικά προσόντα, ο Προβυδάκης έχει 13αρια στην ευκινησία, στην ισορροπία και στην φυσική αντοχή ενώ 12αρια έχει στην αντοχή, στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Προβυδάκης: 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ 

Ο Γιώργος Σαραμαντάς από την άλλη, ως πιο παλιός στο FM έχει πιο ανεβασμένα στατιστικά.

Ο αριστερός μπακ της Λαμίας, έχει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά 12αρια στην εκτέλεση πλαγίων άουτ, στο μαρκάρισμα και στα τάκλιν ενώ 11αρια έχει στις εκτελέσεις κόρνερ, στις εκτελέσεις φάουλ, στις σέντρες και στην τεχνική κατάρτιση… πράγμα σπάνιο για έναν μπακ.

Τώρα, όσο αφορά τα ψυχικά προσόντα βλέπουμε πως ξεχωρίζουν τα 14αρια στην επιθετικότητα, στην εργατικότητα και στην ομαδικότητα, ενώ έχει και 13αρια στην αντίληψη, στην αποφασιστικότητα και στην γενναιότητα. Τέλος, 12αρια έχει στην κρίση, στην συγκέντρωση και στην τοποθέτηση.

Μετά περνάμε στα σωματικά/φυσικά προσόντα όπου ο Έλληνας μπακ έχει 14αρια στην αντοχή, στην ευκινησία και στη φυσική αντοχή ενώ 13αρια έχει στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Δείτε τις θέσεις που αγωνίζεται ο Σαραμαντάς:

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΙΟΥΛΗΣ

Τρίτη μεταγραφή για τη Λαμία και πάλι αμυντικός, μόνο που αυτή τη φορά είχαμε τον Άγγελο Ζιούλη, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο σέντερ μπακ της Λαμίας έχει στα τεχνικά χαρακτηριστικά 14 στις κεφαλιές, 13 στο μαρκάρισμα και 11 στο τάκλιν ενώ 9 έχει στις εκτελέσεις πλαγίου άουτ.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά βλέπουμε πως το ανώτερό του είναι το 13 στην επιθετικότητα, ενώ 12αρια έχει στη γενναιότητα, στην εργατικότητα και στην ομάδικότητα.

Δύο 11άρια έχει στην αποφασιστικότητα και την τοποθέτηση. Τέλος, στα σωματικά/φυσικά χαρακτηριστικά έχει 15 στη δύναμη, 14 στη έκταση άλματος ενώ 13 στην ισορροπία, 12 στην αντοχή και 11 στη φυσική αντοχή.

Δείτε τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο Ζιούλης:

 

 

ΖΗΣΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΣ

Πρώτη μεταγραφή εκτός άμυνας για τη Λαμία, ήταν ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο μεσοεπιθετικός από τις Σέρρες, στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχει 12 στις πάσες και στην τεχνική κατάρτιση ενώ 11 έχει στην πρώτη επαφή. Επίσης, έχει 9αρια στα μακρινά σουτ, στις εκτελέσεις κόρνερ και στις εκτελέσεις φάουλ.

Στα ψυχικά, έχει 13 στην αποφασιστικότητα, 12αρια στην αντίληψη, στην επιθετικότητα, στην κρίση, στην ομαδικότητα και στο φυσικό ταλέντο. Επίσης, 11 έχει στην δημιουργικότητα, στην ηγετική ικανότητα και στην ψυχραιμία.

Τέλος, όσο αφορά τα σωματικά του προσόντα, έχει 14 στην ευκινησία, 12 στην ταχύτητα και 11άρια την αντοχή, στην επιτάχυνση και στη φυσική αντοχή.

Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Χατζηστραβός:

 

 

ΓΚΟΥΓΚΑ ΠΑΛΑΒΑΝΤΙΣΒΙΛΙ

Τελευταία μεταγραφή, μέχρι την επόμενη, είναι ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι. Ο Γεωργιανός αμυντικός χαφ στα 26 του χρόνια έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις προηγούμενες μεταγραφές!

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει 12 στις πάσες και στα τάκλιν ενώ 11άρια έχει στα μακρινά σουτ και στην πρώτη επαφή.

Στα ψυχικά προσόντα, ο Γεωργιανός έχει 20 στην αποφασιστικότητα, 14άρια στην γενναιότητα και στην εργατικότητα, 13αρια στην ομαδικότητα και στην ψυχραιμία. Επίσης, 12άρια έχει στην αντίληψη και στη συγκέντρωση ενώ 11 έχει στην δημιουργικότητα και στην κίνηση χωρίς την μπάλα.

Τέλος, έχει 12 στην αντοχή και στη φυσική αντοχή, ενώ 11 έχει στην ευκινησία και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο Γκούγκα:

 

ΜΠΑΤΣΑΝΑ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι τώρα, αν και σέντερ φορ θα δείτε ότι έχει ανεβασμένα στατιστικά και σε διάφορους άλλους τομείς.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχει ένα 16αρι στις εκτελέσεις πλαγίου άουτ, 14 έχει στα τελειώματα, 12αρια έχει στα μακρινά σουτ, στην ντρίμπλα και στην τεχνική κατάρτιση.

 

Στα ψυχικά ο Γεωργιανός άσσος έχει 15 στην αντίληψη και δύο 14αρια στην εργατικότητα και στην ψυχραιμία. Στα σωματικά τέλος, έχει τρία 12αρια στην δύναμη, στην έκταση άλματος και στην ευκινησία.

Δείτε σε ποιες θέσεις αγωνίζεται ο Αραμπούλι:

 

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Ο νεαρός μπακ, δανεικός από την ΑΕΚ, Κώστας Σταμούλης έχει στην τεχνική κατάρτιση δύο 11αρια στην εκτέλεση πλαγίων άουτ και στα τάκλιν ενώ στα ψυχικά έχει 11 στην αποφασιστικότητα και δύο 12αρια στην γενναιότητα και στην εργατικότητα.

Στα σωματικά/φυσικά προσόντα ο Σταμούλης έχει 13αρια στην επιτάχυνση και στην φυσική αντοχή ενώ 12αρια έχει στην αντοχή, στην ευκινησία και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Σταμούλης:

 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ

Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος από τον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο μέσος Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα στο FM 2020 και ρίχνοντας μία ματιά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά βλέπουμε πως διαθέτει 11 στα τελειώματα, 12αρια στην ντρίμπλα, στις πάσες και στα τάκλιν, 13αρια έχει στις κεφαλιές και στην τεχνική κατάρτιση και τέλος έχει 14 στα μαρκαρίσματα.

Στα ψυχικά, έχει 14αρια στην επιθετικότητα, στην εργατικότητα, στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και στην ομαδικότητα.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα ο Βασιλακάκης έχει 14αρια στην αντοχή, στην ταχύτητα και στην φυσική αντοχή ενώ 13άρια έχει στην έκταση άλματος και στην ευκινησία.

Οι θέσεις που αγωνίζεται ο Βασιλακάκης:

 

ΜΙΛΟΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Η σημαντικότερη τώρα μεταγραφή της Λαμίας, τουλάχιστον στα χαρτιά, είναι ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος ήρθε δανεικός από την ΑΕΚ με στόχο να βοηθήσει την ομάδα της Φθιώτιδας να σωθεί και φέτος.

Ρίχνοντας μία ματιά στα στατιστικά του ποδοσφαιριστή, βλέπουμε ότι έχει 14αρια στην ντρίμπλα και στην τεχνική κατάρτιση, 13 στις πάσες και 12αρια στην πρώτη επαφή, στη σέντρα και στις εκτελέσεις φάουλ.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά του παίκτη, ξεχωρίζουμε τα 13αρια στο φυσικό ταλέντο, στην κίνηση χωρίς τη μπάλα αλλά και τα 12αρια στην δημιουργικότητα, στην επιθετικότητα, στην εργατικότητα και στην αποφασιστικότητα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα ο Ντέλε έχει 13 στην αντοχή, 14αρια στην ταχύτητα και στη φυσική αντοχή και 15αρια στην επιτάχυνση και στην ευκινησία.

Οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Ντέλετιτς:

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Ο τελευταίος που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία είναι ο Λαμιώτης αμυντικός, Θανάσης Μαργαρίτης.

Ο 22χρονος αμυντικός όπως βλέπετε στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει ένα 10 στο μαρκάρισμα και 11 στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει 14αρια στην επιθετικότητα και στην εργατικότητα ενώ 13 έχει στη γενναιότητα ενώ 11 έχει στην αποφασιστικότητα.

Τέλος, στα σωματικά και φυσικά προσόντα ο Μαργαρίτης έχει 12 στην αντοχή, 13 στη φυσική αντοχή και άλλα δύο 12αρια στην ευκινησία και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Μαργαρίτης:

Διαβάστε επίσης

Back to top button