Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το «France Football» ψηφίζει την «Χρυσή 11άδα» όλων των εποχών: Τετράδα των χαφ (Poll)

Μετά το τέρμα και την τριάδα στην άμυνα, το France Football συνεχίζει την αναζήτηση των κορυφαίων ever σε κάθε θέση, με τις δύο 20αδες για τα αμυντικά χαφ και τους μεσοεπιθετικούς. Ψήφισε κι εσύ τους δικούς σου αγαπημένους.

Φέτος, εξαιτίας του κορονοϊού το «France Football» αποφάσισε ότι για πρώτη φορά δεν θα δώσει τη «Χρυσή Μπάλα» σε κανέναν, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος αδικημένος της απόφασης αυτής. Ωστόσο, το γαλλικό περιοδικό έλαβε τώρα ακόμα μία ξεχωριστή απόφαση, καθώς ζητάει από τους 170 διαπιστευμένους του να ψηφίσουν για την «Dream Team» του ποδοσφαίρου.

Σε διάταξη 3-4-3 χωρίζει την ψηφοφορία σε τρεις διαφορετικές μέρες. Η πρώτη δόση περιλάμβανε τον τερματοφύλακα και την τριάδα αμυντικών και πλέον είναι έτοιμες και οι 20αδες των υποψηφίων για την τετράδα των χαφ: μία 20αδα για τους αμυντικούς χαφ, μία (και η πιο ζόρικη) για τους μεσοεπιθετικούς στην οποία συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως ο Μαραντόνα, ο Πελέ, ο Ζιντάν, ο Ινιέστα κι ο Μπάτζιο, από τις οποίες θα επιλεγούν δύο παίκτες αντίστοιχα.

Πριν όμως μάθουμε την ετυμηγορία των 170 διαπιστευμένων εκπροσώπων, μπορείτε εσείς να κάνετε τη δική σας αρχική επιλογή. Οι τρεις 10άδες/20αδες των επιθετικών (αριστεροί, δεξιού εξτρέμ + σέντερ φορ) θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και τότε θα έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε το παζλ της δικής σας «dream team». Πρώτα, όμως, ψηφίστε τους δύο καλύτερους αμυντικούς χαφ και τους δύο κορυφαίους μεσοεπιθετικούς στο παρακάτω poll.

Δείτε εδώ το poll

Διαβάστε επίσης

Back to top button