Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρόκριση… με ανατροπή (φωτογραφίες + video)

Στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» ο Κεραυνός Βαθυκοίλου υποδέχθηκε στο γήπεδο της Πελασγίας τον Ο.Φ Ηράκλειας.

Στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» ο Κεραυνός Βαθυκοίλου υποδέχθηκε στο γήπεδο της Πελασγίας τον Ο.Φ Ηράκλειας.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Μπορεί να έφυγε από τον αγώνα κόντρα στο Βαθύκοιλο με την ισοπαλία 2-2, παρόλο αυτά η ομάδα της Ηράκλειας πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές και σκόρερς του αγώνα ήταν ο Κωστόπουλος και Λαϊνάς!

Μπορεί ο Κεραυνός να μπήκε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά, αλλα την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ την είχε η Ηράκλεια. Στο 24΄ ο Φωτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, μετά από παράβαση του Τσιούμα με χέρι εντός της περιοχής, όμως ο Μπίρι απέκρουσε και έσωσε την ομάδα του κρατώντας το 0-0.

Στην επανάληψη, ότι δεν έκαναν στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες το έκαναν στο δεύτερο.Στο 49΄ο Κωστόπουλος κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι μέσα στην περιοχή και ανάμεσα από δύο αντιπάλους άνοιξε το σκορ με σουτ κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κεραυνός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τον Κόμνο να φεύγει από την αριστερή πλευρά, να δίνει τη μπάλα στον Μαρκάϊ αλλά ο Μαυράδας ήταν εκεί για να διώξει την τελευταία στιγμή.

Στο 61΄ο Λαϊνάς έφερε το ματς στα ίσια, έπειτα από κόρνερ! Η άμυνα του Κεραυνού φάνηκε πως έδιωξε τη μπάλα και μαζί και τον κίνδυνο από τα καρέ της, όμως ο έμπειρος επιθετικός των φιλοξενούμενων με πλασέ εκτός της περιοχής έκανε το 1-1.

Στο 77΄και μετά από σέντρα του Άλλα από την δεξιά πλευρά, ο Λαϊνάς και πάλι με σουτ στην κίνηση φέρνει «τούμπα» το σκορ και γράφει το 1-2 σκορπώντας χαμόγελα στην ομάδα του!

Παρόλο αυτά, πέντε λεπτά μετά και στο 82΄ο Κωστόπουλος ξανά και μετά από πάσα του Γερογιάκομου βγήκε στην αριστερή πλευρά της Ηράκλειας και από την κλειστή γωνία έκανε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεραυνός Βαθυκοίλου: Μπίρης, Γκίστι, Στουρνάρας, Κωστόπουλος Ε., Τσιούμας, Κάτσινος, Κόμνος, Καραγέωργος, Ιμπραχίμι, Γερογιάκομος, Μέρας

Ο.Φ.Ηράκλειας: Μαυράδας, Parci, Άλλα, Μανταφάρας, Μπέλλης, Καραγιάννης, Άλλα Ε., Νάσιος, Φωτόπουλος, Λαϊνάς, Bego

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button