Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στην επόμενη φάση με «εξάρα» η Στυλίδα (φωτορεπορτάζ)

Το LamiaSports βρέθηκε στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» ανάμεσα στον ΑΟ Στυλίδας και τον ΑΟ Ελατειακός.

Το LamiaSports βρέθηκε στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» ανάμεσα στον ΑΟ Στυλίδας και τον ΑΟ Ελατειακός.

Η ομάδα της Στυλίδας, έχοντας ήδη το 0-3 από το πρώτο παιχνίδι είχε ένα εύκολο έργο απέναντι στον Ελατειακό της Β΄Φθιώτιδας, ο οποίος παρόλο αυτά έδειξε αρκετά μάχιμος, με νεαρά παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους!

Τελικό σκορ 6-0 για τους γηπηδούχους, οι οποίοι πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο ματς:

Μόλις στο 9΄η ομάδα της Στυλίδας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Αρμάντο Πατσάνι να πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής και να κάνει το 1-0!

Στο 17΄ο Ελατειακός απάντησε με τον Συλλα να χάνει τεράστια ευκαιρία. Ο μεσοεπιθετικός της Ελάτειας, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Καρανάσιο της Στυλίδας, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας του είπε «όχι» κρατώντας το μηδέν.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Αλέξανδρος Κουφιώτης, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χώρο που είχε και με δυνατό σουτ έβαλε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης και της ομάδας του.

Τεράστια ευκαιρία να τελειώσει το ματς πριν το 30΄είχε ο Βαρυπάτης Χρ., ο οποίος δέχθηκε ωραία πάσα από τον Πατσάνι, αλλά η κεφαλιά του πρώτου προ κενής εστίας πέρασε άουτ. Όμως, δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαρυπάτης Χρ., πήρε το αίμα του πίσω και μετά από ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 3-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Βαρυπάτη Νίκου να χριστεί σκόρερ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Στυλίδας, αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, σούταρε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0!

Το 4-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη, η ομάδα του λιμανιού ξεκίνησε με ευκαιρία, όταν ο Βαρυπάτης Ν., έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδιάς του είπε ένα εντυπωσιακό «όχι» . Στο 58΄πολύ ωραία σέντρα του Οικονόμου ο Μαχας έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Γκρίνιας που είχε περάσει στη θέση του Καρανάσιου κάτω από τα γκολποστ της Στυλίδας, του είπε «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 67΄ωραίο σουτ του Αρμάντο Πατσάνι μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Παπαδιάς και πάλι λέει «όχι», διώχνοντας εντυπωσιακά τη μπάλα σε κόρνερ.

Το 5-0 ήρθε τελικά για τη Στυλίδα λίγο αργότερα όταν ο Βαρυπάτης Ι., έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Παντελής με διπλή προσπάθεια κατάφερε να βρει δίχτυα! Η απάντηση του Ελατειακού ήταν μία σέντρα του Οικονόμου και ένα σουτ Μπαλατσούκα, το οποίο όμως απομάκρυνε σε κόρνερ η άμυνα της γηπεδούχου ομάδας.

Το τελικό 6-0 ήρθε από την ωραία ασίστ του Παντελή στον Ζαγκανά και αυτός με δυνατό σουτ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Στυλίδας: Καρανάσιος, Βαρυπάτης Ι., Αλμετάι, Τσόντζωρας, Κουφιώτης Κ., Μπακαλιάνος, Βαρυπάτης Χρ, Κουφιώτης Α., Στεργιόπουλος, Παντελής, Πατσάνη

ΑΟ Ελατειακός: Παπαδιάς, Ντάλλας, Τζιτζιλώνης, Παναγιωτόπουλος, Καραγεώργος, Βούλγαρης, Καραΐσκος, Σύλλας, Τσέτσος, Μπαλατσούκας, Οικονόμου

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button