Νέα από Ελλάδα

Περιμένει τις αφίξεις ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές τις επόμενες μέρες, κι έχει κι άλλες στα σκαριά.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές τις επόμενες μέρες, κι έχει κι άλλες στα σκαριά.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Γκενκ στο Βέλγιο, αλλά παράλληλα τρέχει για την ενίσχυσή του. Ο Αντόνιο Κορδόν είναι έτοιμος να κλείσει άμεσα κάποιες υποθέσεις και αναμένονται αφίξεις παικτών τις επόμενες ημέρες.

Ο Σαντιάγκο Χέσε δεν έφτασε την Τρίτη στην Ελλάδα, όπως εκτιμούσαν στην Αργεντινή, αλλά η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με την Ουρακάν είναι δεδομένη και άμεσα θα μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 3,7 εκατ. ευρώ, με την ομάδα της Αργεντινής να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του ντιλ.

Παράλληλα, την Πέμπτη θα φτάσει στην Αθήνα ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος θα αποκτηθεί δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός θα καλύψει το συμβόλαιό του, αλλά δεν θα μπει οψιόν αγοράς, με τον παίκτη να θέλει να επιστρέψει στην Premier League και να δείξει την αξία του.

Την Παρασκευή αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η μεταγραφή του Ιβάν Μπρνιτς, με τον Κροάτη εξτρέμ να αγωνίζεται στο παιχνίδι της Μάριμπορ με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη και στη συνέχεια να αναχωρεί για την Ελλάδα. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Σλοβάκους για τον παίκτη και το κόστος της μεταγραφής φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι τρεις παραπάνω περιπτώσεις είναι «κλεισμένες», αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει τελειώσει με την ενίσχυσή του. Οι επαφές για έναν αριστερό μπακ συνεχίζονται, με τον Ορτέγκα της Βελέζ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ για έναν ακόμη εξτρέμ, στα υπόψη βρίσκονται οι Ελ Γκάζι και Ιντρίσα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button