Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

ΕΠΟΣ: Πρώην του Παναιτωλικού άλλαξε όνομα για ήρωα του Dragon Ball! (vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, της Μπαρτσελόνα, αλλά και του Παναιτωλικού, Γιοάν Ρομάν, πήρε το όνομα του ήρωα του Dragon Ball, Son Goku.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναιτωλικού, πριν επιστρέψει τον Γενάρη στην Πολωνία για τη Μίετζ Λέγκνιτσα.

Ο 27χρονος Ισπανός εξτρέμ που στο παρελθόν πέρασε από τις ακαδημίες των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, προχώρησε σε μία απίθανη κίνηση.

Ποια είναι αυτή; Ανακοίνωσε ότι άλλαξε το όνομά του και πήρε αυτό του Son Goku, από τον ήρωα της γνωστής σειράς κόμικ Dragon Ball, καθώς όπως αναφέρει ταυτίζεται με τις… αξίες του! Ως εκ τούτου λοιπόν, πλέον ονομάζεται Γκόγκου Ρομάν!

Στο μήνυμά του ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναφέρει: «Είμαι ευγνώμον στον Τζουάν για όλα όσα έζησα. Τα θετικά και τις διδαχές που μου άφησε. Αλλά τώρα είμαι ο Γκόκου. Επέλεξα αυτό το όνομα γιατί νιώθω ταυτισμένος με τις αξίες που εκπροσωπεί για εμένα: Επιμονή, ενσυναίσθηση, να δυναμώνει μπροστά στα εμπόδια, φως και θετικότητα. Ζητώ μόνο σεβασμό, όπως πολλοί άνθρωποι ήδη δείχνουν. Πάντα σε κίνηση, πάντα προς τα εμπρός. Πολλή αγάπη για όλους».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button