Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Είχε δοκάρι, έχασε πέναλτι αλλά τελικά κέρδισε ο Ολυμπιακός (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης την ΑΕ Καλυβίων.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης την ΑΕ Καλυβίων.

Η ομάδα του Ολυμπιακού, αιφνιδιάστηκε από την καλά στημένη ομάδα της ΑΕ Καλυβίων, η οποία προσπάθησε στο περισσότερο κομμάτι του παιχνιδιού να δημιουργήσει προβλήματα, όμως η νίκη τελικά κατέληξε στα χέρια των γηπεδούχων με 3-0 τελικό σκορ.

Η ομάδα της Λαμίας, είχε τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, όμως τα Καλύβια θα μπορούσαν σε μερικές περιπτώσεις αν οι επιθετικοί τους ήταν πιο ψύχραιμοι να κάνουν τη ζημιά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νίκος Λέντας, στο 34΄και 40΄’έχασε δύο καλές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ, όμως μία το δοκάρι και μία η αστοχία, έφεραν το 0-0 ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 56΄ο Ακασού κέρδισε πέναλτι και ο Νίκος Λέντας ανέλαβε την εκτέλεση. Παρόλο αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕ Καλυβίων, ο Τσίντζηρας πραγματοποίησε εξαιρετική απέκρουση κρατώντας προς στιγμήν το 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθηκαν με «νύχια και με δόντια» να κρατήσουν την ισοπαλία όμως το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος του Ολυμπιακού, ο Νίκος Λέντας με κεφαλιά στο 73΄. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Καυκιάς με τον ίδιο τρόπο «κλείδωσε» επί της ουσίας τη νίκη για την ομάδα των Αποστολόπουλου – Λέντα.

Το τελικό 3-0 έκανε ο Θανάσης Ζήσιμος στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Λαμίας: Μήτσου, Μητσόπουλος, Κάντζαρης, Μάγιος, Λέντας Δ., Ακασού, Καυκιάς, Πασχαλίδης, Βαρυπάτης, Ζήσιμος, Λέντας Ν.

ΑΕ Καλυβίων: Τσίντζηρας, Φίστι, Αναγνώστου, Μπουσάι, Χαντζής, Γιώτης,Σαΐτης, Παπαθέος, Ρίζος, Χριστόπουλος, Τσιγκόλης

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button