ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έσωσε τον βαθμό ο Βλαχομήτρος!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών ο ΠΑΣ Λαμία Κ19, υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών ο ΠΑΣ Λαμία Κ19, υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό.

Με πρωταγωνιστή για ακόμη μία αγωνιστική τον Ανέστη Βλαχομήτρο, ο ΠΑΣ Λαμία ήρθε ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Το γκολ της Λαμίας ήρθε από Έλληνα σέντερ φορ, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Ομάδας έως τώρα με εφτά τέρματα.

Το ματς:

Δυστυχώς μόλις στο 2′  ο Δήμος, σε μια ξεκάθαρη φάση οφ σαιντ το οποίο δεν έδωσε ο βοηθός διαιτητή, σκόραρε σε κενή εστία για το 0-1.

Τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση της Λαμίας στο 10′ όταν ο Αναγνωστόπουλος, σε εκτέλεση φάουλ έστρωσε τη μπάλα στον Βλαχομήτρο και αυτός με ωραίο δυνατό σουτ παραλίγο να σκοράρει, όμως ο Κοντογιάννης έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας έφυγε στην κοντρα από τα αριστερά, πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 31′ δοκάρι για την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία είχε ανεβάσει την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά, θέλοντας να πετυχει ένα ακόμα γκολ για να κλειδώσει τη νίκη.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Πιό δυνατά μπήκε στο ματς η Λαμία, προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά του δευτερου ημιχρόνου να πιέσει αλλά έπρεπε να ξεπεράσει και τα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή τα οποία έβαζαν αρκετά εμπόδια.

Ενα ψηλοκρεμαστο σουτ του Δήμου, κατέληξε στα χέρια του Τρόπουλου αρκετά ευκολα.

Στοτ 60′ και μετά από ωραία σέντρα του Τρουμπουλου, ο Αλτάνης έστρωσε την μπάλα στον Αναγνωστοπούλο με το στήθος, αυτός προχώρησε για να κάνει το σουτ όμως ο Κοντογιάννης μπλόκαρε.

Παρόλα αυτά 65′ ο Βλαχομήτρος κέρδισε πέναλτι από τον προσωπικό του αντίπαλο, με τον πρώτο σκόρερ της Λαμίας να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με δυνατό σουτ να γράφει το 1-1.

Από την ισοφάριση και έπειτα, ο ΠΑΣ Λαμία ανέβασε την απόδοση του, προσπαθώντας να πιεσει όσο πιο ψηλά μπορουσε έτσι ώστε να πετυχει ένα ακόμα τέρμα.

Ωραία πάσα του Τρούμπουλου στον Βλαχομήτρο, αυτός ξέφυγε από τον αντίπαλο του, έδωσε την πάσα στον Αλτάνη, ο οποίος δεν μπόρεσε όμως νά την κάνει δική του.

Δυστυχώς το δευτερο γκολ τελικά δεν ήρθε γιά την Λαμία καί το 1-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκαν και οι δυο προπονητές των ομάδων.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Καλαμπαλίκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαννακάκος, Σέντης, Τρούμπουλος, Αλτάνης, Βλαχομήτρος, Τασιούλας,Σταθόπουλος, Μπαγινέτας

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Ντούκας, Σκιαδάς, Σοροβος, Σαράκης, Σκονδρας, Δημητρίου, Λαζαρίδης, Τρομπουκης, Δήμος, Θεοδώρου

Διαβάστε επίσης

Back to top button