Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Η «μάχη» του πρώτου σκόρερ στην Α΄Φθιώτιδας

Ποιος προηγείται αυτή τη στιγμή στον πίνακα των σκόρερ της Α΄Φθιώτιδας;

Ποιος προηγείται αυτή τη στιγμή στον πίνακα των σκόρερ της Α΄Φθιώτιδας;

Έχουμε φτάσει πλέον στην 4η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας με τα φαβορί ήδη να έχουν πάρει κεφάλι στην βαθμολογία έναντι των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν από την τέταρτη θέση και κάτω.

Η Μαλεσίνα είναι πρώτη στην βαθμολογία μαζί με τη Δάφνη Λιβανατών, έχοντας από 12 βαθμούς ενώ τους ακολουθούν με 9 ο Ολυμπιακός Λαμίας, ο Αστέρας Σταυρού και ο ΑΟ Στυλίδας.

Πραγματική «μάχη» παρόλο αυτά γίνεται και στον πίνακα των σκόρερ. Η πρωτοπόρος Μαλεσίνα, έχει και τον πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και δεν είναι άλλος από τον πολύπειρο, Ζήση Κωνσταντίνου.

Ο σέντερ φορ της Μαλεσίνας έχει 6 γκολ σε 4 αναμετρήσεις και τον ακολουθεί ο Θανάσης Κωστάκος του Ρεγγινίου και ο Πέππας (Μαλεσίνα) με 5 τέρματα.

Στην τρίτη θέση έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές να έχουν πετύχει από 4 γκολ με τους Αντωνίου (Λιβανάτες), Κλωτσοτήρας (Λιβανάτες), Δάρρας (Λάρυμνα), Τσιάμης (Λάρυμνα) και Φουρλεμάδης (Μαλεσίνα) να διαμορφώνουν την τρίτη θέση.

Έπειτα, έχουμε τους Βαρυπάτη (Στυλίδα), Λέντα Ν., (Ολυμπιακό Λαμίας), Ρίζο Στ (Δαφνησιακό), Μακρόπουλο Ε (Λιβανάτες) και Λουκά Π. (Λάρυμνα) να έχουν σημειώσει από 3 γκολ.

ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ… ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button