Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Αγγλικό σκορ» στο Θύελλα Ροδωνιάς – Εθνικός Κομποτάδων

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο, η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομποτάδων.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο, η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομποτάδων.

Τη νίκη με το χορταστικό αγγλικό σκορ 4-3 πήρε η γηπεδούχος ομάδα της Ροδωνιάς από τη γειτονική ομάδα των Κομποτάδων, σε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν για να φτάσουν σε μια νίκη άνετη, παρά το τελικό σκορ, το οποίο τους αδικεί, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι για περισσότερα τέρματα. Γρήγορα από τις αρχές και των δύο ημιχρόνων πέτυχαν τα γκολ εκείνα τα οποία τους έδιναν το προβάδισμα και την σιγουριά για το αποτέλεσμα και παρότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προς το τέλος δεν απειλήθηκαν στο παιχνίδι.

Φάσεις-γκολ

Μόλις στο 2΄ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και συρτό διαγώνιο σουτ του Κωνσταντακόπουλου  για να γίνει νωρίς το  1-0

Στο 12΄ φοβερή προσπάθεια του Γασλανού Φάνη από τα δεξιά, αφού άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο με σουτ βολίδα μέσα από την περιοχή και δεξιά, έκανε το 2-0 .

Στο 30′ μεγάλη ευκαιρία ο Ντζιαβίδας Γιάννης, μόνος απέναντι από τον Λογαρά, έπιασε την κοντινή  κεφαλιά, αλλά  έστειλε χλιαρά τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

44 ο Γαλανός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και ο Κόκκοτας ψύχραιμα με δυνατό σουτ αύξησε το σκορ στο 3-0

Στο 43′ όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, όταν εκμεταλλεύτηκαν την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ο Καραδήμος από κοντά  πέτυχε το γκολ.

Με την έναρξη του Β΄μέρους όμως οι γηξπεδούχοι πάλι με τον δαιμόνιο Γαλανό θα κάνουν το 4-1, όταν πήρε το δυνατό βολέ του Γιαννακάκου και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λογαρά.

Στο 55′ ο Κωνσταντακόπουλος θα χάσει μοναδική  ευκαιρία απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος με το σώμα έβγαλε τη μπάλα κόρνερ

60′  φάουλ του Καραδήμου, έπεσε στην αριστερή του γωνία ο Γιαννακάκος και απέκρουσε .

Στο 68΄ πεναλτικέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και ο Ζαρκάδας έστειλε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά του Γιοαννακάκου, ο οπίος έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποσωβήσει το 4-2.

Ευκαιρία με Ντζιαβίδα  Γιάννη στο 70′ πάλι με κοντινή κεφαλιά, αλλά και πάλι  έστειλε την μπάλα άουτ. Το ίδιο και ο Κατσακιώρης Ν. στο 75΄. Οι παίκτες του Εθνικού μείωσαν σε 4-3 στο 86΄ μετά από καλό συνδυασμό και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Καραδήμο, για να είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αρκετά καλή η διαιτησία  του Κουρεμάδας Κ., με βοηθούς τους Κάντζαρη Κ. και Κάντζαρη Φ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Βας.): Γιαννακάκος, Ζαγγανάς Ν.(89΄Ζήκας Γ.), Γεωργαλής Θ., Κόκκοτας, Τσακνής, Κατσακιώρης Ν., Γαλανός Φ.(89΄Γαλανός Γ.), Κατσακιώρης Χρ., Κρέτσης Χ.(46΄Κουτσογιάννης Β.), Ντζιαβίδας Γιάννης, Κωνσταντακόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ(Κρέτσης Χρ.): Λογαράς, Σταμπολίδης, Τασσιός(46΄Κανατάς), Καρκάνης(73΄Ντάτσι), Ζαρκάδας, Τόλιας, Γαλάνης, Δημουλάς, Ρίζος, Καραδήμος, Καρυώτης(28΄Τσιγαρίδας)

Διαβάστε επίσης

Back to top button