Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Απόδραση από την «κόλαση» της Πελασγίας για τον Δομοκό (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο η ομάδα του Πελασγιακού υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Αχιλλέα Δομοκού.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο η ομάδα του Πελασγιακού υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Αχιλλέα Δομοκού.

Τη νίκη με σκορ 0-1 πανηγύρισε η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού, η οποία δοκιμάστηκε στην δύσκολη έδρα του Πελασγιακού.

Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες αλλά χωρίς ουσία, ο Δομοκός κατάφερε να σκοράρει και να αποδράσει με το τρίποντο, αφήνοντας την Πελασγία με την όρεξη.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Ένα χλιαρό ματς είχαμε σήμερα στην Πελασγία, με την τοπική ομάδα να έχει τις ευκαιρίες όμως ο φιλοξενούμενος Αχιλλέας Δομοκού είχε την ουσία, δηλαδή το γκολ!

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού όταν μετά από ασυνεννοησία του Κίτσιου με τον τερματοφύλακα Σκούρα, ο Αλαμάνης βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια του αλλά σε κενό τέρμα σούταρε και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν αρκετές φορές να απειλήσουν, κυρίως από τα πλάγια και να «τρυπήσουν» την καλά στημένη άμυνα του Αχιλλέα, όμως υστερούσαν στην τελική πάσα.

Στην επανάληψη, συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με μία από αυτές να είναι στο 75΄όταν ο Ράπτης εντός της περιοχής σούταερε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ότι δεν έκανε ο παίκτης του Πελασγιακού σε εκείνη τη φάση, έκανε ο Ευαγγελόπουλος στο 87΄. Μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Παπαστάθης δεν κατάφερε να διώξει σωστά τη μπάλα και ο ποδοσφαιριστής του Δομοκού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σκούρα για το 0-1.

Η Πελασγία υποστηρίζει πως το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, λέγοντας πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, όμως ο διαιτητής του αγώνα έπειτα από συνεννόηση και με τον βοηθό του, κατοχύρωσαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Το τελικό σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος και ο Αχιλλέας Δομοκού πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του Πελασγιακού.

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

Πελασγιακός: Σκούρας, Σιμπέλι, Παπαστάθης, Πρεμέτης, Κίτσιος, Τσαούσης, Σύρμος, Μήτσιος, Μάνος, Καφώρος, Ξηρογιάννης

Αχιλλέας Δομοκού: Τσιμπογιάννης, Σανίδας, Τσόκανος, Κατσιούλας, Μπουργανός, Ντέλλος, Ευαγγελόπουλος Ι., Χαλεπλής, Kibja, Αλαμάνης, Γκούβας

Το φωτορεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρηση:

Διαβάστε επίσης

Back to top button