Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι για τον Ζιντάν ο αντί-Βαράν!

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί φέρεται να είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Ζινεντίν Ζιντάν για την θέση του κεντρικού αμυντικού στην Ρεάλ σε περίπτωση αποχώρησης του Ραφαέλ Βαράν.

Προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στις τάξεις της Ρεάλ, με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Ραφαέλ Βαράν, να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από την Μαδρίτη.

Ωστόσο σε περίπτωση που τελικά αυτό συμβεί ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», αυτός δεν είναι άλλος από τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός των «παρτενομπέι», ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «μερέγνκες» πριν από λίγους μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του μαζί τους μέχρι το 2023 ενώ όσον αφορά το ποσό που θα χρειαστεί για την απόκτηση του αυτό υπολογίζεται γύρω στα 70.000.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζοβάνι Καπουάνο με αναρτήσεις του στο Twitter αποκαλύπτει ότι στο συμβόλαιο του παίκτη η Νάπολι έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ και η οποία τίθεται σε ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι, ρήτρα η οποία είναι η υψηλότερη που υπάρχει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα για παίκτη που παίζει στην Serie A.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button