Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Προς 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία

Αλλαγή πλάνων στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ακύρωση του ταξιδιού στην Πολωνία. Προς Νάουσα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αλλαγή πλάνων στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ακύρωση του ταξιδιού στην Πολωνία. Προς Νάουσα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Προπονητικό κέντρο εντός Ελλάδας ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ακύρωση του ταξιδιού στην Πολωνία.

Οι οριστικές αποφάσεις για το που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα παρθούν από τον Γιώργο Χριστοβασίλη εντός της ημέρας.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι προκρίνεται η Νάουσα και τα 3-5 Πηγάδια.

Οι Ηπειρώτες θα συνεχίσουν στη βάση τους τις προπονήσεις τις επόμενες μέρες και θα θα αναχωρήσουν για την Ημαθία στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός ακόμα ξένου ποδοσφαιριστή με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και θα ταξίδευε απευθείας στην Πολωνία, αλλά τα σχέδια άλλαξαν.

Αμυντικός μέσος, εξτρέμ και σέντερ φορ, οι κινήσεις που θα κάνει ο «Άγιαξ» της Ηπείρου. Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Τριάδης, Καραχάλιος, Καραγιάννης, καθώς οι Γιαν Μαρκ Σνάιντερ και Βασίλης Σούλης που τις τελευταίες ημέρες συμμετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button