ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χ»αμένοι και οι δυό!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο «Αθανάσιος Διάκος».

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η Λαμία είχε τις ευκαιρίες, ειχε τον έλεγχο όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, παρόλο αυτά έκανε σεφτέ στους βαθμους καθώς με το 0-0 πήρε τον πρώτου του βαθμό.

Πολύ καλύτερος ο ΠΑΣ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος, έχοντας δημιουργία στο παιχνίδι του, φτιάχοντας αρκετές και σημαντικές φάσεις όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ!

Το ματς: 

Καλή φάση για τη Λαμία μόλις στο 4΄όταν ο Ρόμανιτς από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Καραμάνος με τον Βασιλακάκη πήδαξαν για την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κνετ.

Η Λαμία του Τεννέ ξεκίνησε με Επασί στο τέρμα, δεξιά τον Ασίγκμπα, αριστερά τον Μπάχανακ και αμυντικό δίδυμο τον Αντέτζο και τον Βύντρα. Ως αμυντικό χαφ αγωνίστηκε ο Σκόνδρας, ενώ μπροστά του ήταν ο Μπεχαράνο και ο Βασιλακάκης. Στα άκρα, αριστερά ο Ρόμανιτς, δεξιά ο Ντέλετιτς και στην κορυρφή ο Καραμάνος.

Η Λαμία ήταν αυτή που πίεσε από τα πρώτα λεπτά, όμως ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας και επί της ουσίας δημιουργούσε παιχνίδι.

Στο 12΄τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Μπεχαράνο έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ρόμανιτς, ο οποίος έκανε ένα ακόμη πιο ωραίο κοντρόλ, βρέθηκε απέναντι στον Κνετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού του είπε «όχι».

Μόλις στο 13΄ο Μάκης Χάβος έκανε την πρώτη του αλλαγή, καθώς ο Τζανακάκης τραυματίστηκε και πέρασε εκτος με τον Φρεντ να παίρνει τη θέση του.

Δύο μεγάλες ευκαιρίες ακόμη για τη Λαμία! Στην πρώτη στο 16΄ο Μπεχαράνο δεν κατάφερε να σουτάρει ολομόναχος έπειτα από σέντρα του Ντέλετιτς ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μπάχανακ έβγαλε μία σέντρα από τα αριστερά για να έρθει ο Βασιλακάκης να πάρει την κεφαλιά αλλά ο Κνετ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Στο 25΄ο Αριγίμπι εκτέλεσε ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση για τους φιλοξεούμενους, το οποίο παρόλο αυτά πέρασε άουτ.

Ένα σουτ του Μάζουρεκ εκτός της περιοχής για τον Παναιτωλικό στο 26΄κατέληξε στα χέρια του Επασί.

Δέκα λεπτά αργότερα η Λαμία έχασε μία ακόμη σημαντική ευκαιρία, όταν ο Ρόμανιτς έβγαλε μαγική κάθετη πάσα στον Βασιλακάκης, αυτός έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά βρίσκοντας στο δεύτερο δοκάρι τον Ντέλετιτς ο οποίος έκανε ένα αναποδογυριστό σουτ το οποίο δυστυχώς πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο του Κνετ!

Αν έμπαινε το γκολ αυτό θα μιλάγαμε για ένα από τα γκολ της χρονιάς…

Στο 41΄κι΄ άλλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όταν ο Ντέλετιτς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κνετ πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά τον Ρόμανιτς, πριν προλάβει να τσιμπήσει τη μπάλα.

Το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Τεννέ τελικά να κάνει και αυτός μία αναγκαστική και μία αλλαγή τακτικής. Ο Καραμάνος τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ματς, με τον Αραμπούλι να περνάει εντός ενώ για λόγους τακτικής πέρασε εκτός ο Βασιλακάκης από τον οποίο είχε αρκετά παράπονα ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία. Στη θέση του πέρασε ο Μπουλούλης.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που πίεζε, ήταν αυτή που είχε τις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτό, ομως δεν κατάφερε καμία από αυτές να τις κάνει γκολ! Εντελώς αλλαγμένη η ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία δημιούργησε τελικές μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες με τη Λαμία να παίζει με 4-1-4-1 επί της ουσίας σχηματισμό με μοναδικό προωθημένο τον Αραμπούλι.

Ένα φάουλ του Μάζουρεκ στο 60΄, κατέληξε στην περιοχή της Λαμίας, όπου βγήκε με γροθιές και έδιωξε ο Επασί, με τον Λιάβα να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να πιάνει το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας ξανά μπλόκαρε.

Σουτ του Βέργου στο 67΄, με τον Έλληνα σέντερ φορ να έχει περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Ελίας Περέιρα, όμως η πρσοπάθειά του κατέληξε άουτ.

Καλή ευκαιρία για τη Λαμία στο 70΄με τον Ντέλετιτς ξανά να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση έδιωξε με υπερένταση ο Κνετ.

Ο Τεννές βλέποντας τη Λαμία να χάνει τη δυναμική της εντός αγωνιστικού χώρου, «ανακάτεψε την τράπουλα» βάζοντας μέσα Μπιανκόνι, Χατζηστραβό και Βασιλόγιαννη θέλοντας να δώσει ταχύτητα και δύναμη στην επίθεσησ της ομάδας.

Ο Ρόμανιτς, στο 86΄πήρε τη μπάλα από πλάγια αριστερά, συνέκλινε προς το κέντρο έκανε το σουτ στη γωνία του Κνετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε έστω και δύσκολα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα είχαμε και μία ανεπανάληπτη απόφαση του Σκουλά, ο οποίος αφού έκανε περίπου τρία λεπτά να πάρει την απόφασή του για ένα μαρκάρισμα του Χατζηστραβού, πήγε στο VAR μόνος του να δει τη φάση και τελικά να βγάλει την απευθείας κόκκινη στον παίκτη της Λαμίας.

Πραγματικά τραγικός ο Σκουλάς στο σημερινό ματς!

Στα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων που έδωσε ο Σκουλάς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει με τον διαιτητή Σκουλά να «κλέβει« την παράσταση με τις αποφάσεις του…

Το 0-0 ήταν το τελικό μας αποτέλεσμα με τη Λαμία να κάνει σεφτέ στους βαθμούς παίρνοντας τον πρώτου βαθμό…

Μην ξεχάσετε στις 22:00 τα λέμε στο Ράδιο Λαμία με τουτς Τριο Μπελκάντο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Επασί, Αντέτζο, Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Σαραμαντάς, Αραμπούλι, Χατζηστραβός, Μπιανκόνι

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ, Αριγίμπι, Ντάλσιο, Ντίας, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Γιάκολις

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Ταχάρ, Αρσούρα, Ντουάρτε, Άλβαρες, Βέργος, Τσιγγάρας, Μεντόζα, Μαλής

Διαβάστε επίσης

Back to top button