Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Εξάρα» για τον Όμβρο και «μάχη» στην κορυφή με τον Αχιλλέα

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και τον 3ο όμιλο, ο Όμβρος Ομβριακής υποδέχθηκε τον ΠΑΟ Ανθήλης στο γήπεδό του.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και τον 3ο όμιλο, ο Όμβρος Ομβριακής υποδέχθηκε τον ΠΑΟ Ανθήλης στο γήπεδό του.

Το εξαιρετικό του ξεκίνημα συνεχίζει ο Όμβρος Ομβριακής.

Η ομάδα του Νίκου Τσίγκα, υποδέχθηκε στο γήπεδό της την Ανθήλη την οποία και κέρδισε με 6-1 σκορ! Την αρχή στα γκολ έκανε στο 30΄ο Ευαγγελόπουλος Χ., ο οποίος έκανε το 1-0 ενώ λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο ΠΑΟ αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σκεμπέ!

Παρόλο αυτά, το δεύτερο 45λεπτο ανήκε στην ομάδα της Ομβριακής. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λόζος έκανε το 2-1, δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο 59΄είχαμε αυτογκολ από την Ανθήλη για το 3-1.

Στο 67΄ο Γκελπενής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα ο Κουτάς να βάλει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ!

Το τελικό 6-1 έκανε ο Γκαρίλας στο 81΄της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Όμβρος έχει 9 βαθμούς όσους έχει και ο Αχιλλέας Δομοκού με τις δύο ομάδες να δίνουν «μάχη» για την κατάληψη της κορυφής.

Οι δύο βασικές συνθέσεις των ομάδων:

Όμβρος Ομβριακής: Μπάγιας, Μασιάλας Μ., Γιάτσας, Κουρδής, Λόζος Μ-Ε, Ευαγγελόπουλος Χ, Κοσμάς, Αφεντουλίδης, Γκαρίλας, Γκελπενής, Κουτάς

ΠΑΟ Ανθήλης: Τζοβάρας, Ζησόπουλος, Κοκκορές, Βλάχος, Ευαγγελίου, Κάσμι, Αδάμ, Ζησόπουλος Χ., Παύλου, Σκεμπές, Κωνσταντίνου

Διαβάστε επίσης

Back to top button