ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου

Τον 5ο του αγώνα στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs της Stoiximan SuperLeague θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Τον 5ο του αγώνα στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs της Stoiximan SuperLeague θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμού οπότε θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σε αυτή την ενδεκάδα θα σταθούμε τώρα και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας. Στο τέρμα θα δούμε ξανά τον Κοσέλεφ ενώ στην άμυνα θα επιλέξουμε τους Σιμόν δεξιά, τον Σίντκλεϊ αριστερά και τους Κορνέζο και Τζανετόπουλο στο κέντρο.

Δύο παίκτες στο κέντρο με τον σίγουρο να είναι ο Κρίστοφερ Νούνιες ενώ θέση δίπλα του διεκδικούν ο Τζανδάρης και ο Στάνκο με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Στα άκρα θα δούμε τον Σλίβκα και τον Λέικ ενώ πίσω από τον Τσιλούλη θα δούμε τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button