Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προχωράει για Ζε και άλλους δύο ο Παναθηναϊκός

Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνήσει οι Μπόλονι και Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό.

Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνήσει οι Μπόλονι και Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό.

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού, με στόχο στο δεύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να εμφανιστεί καλύτερος, εμφανίζονται ο Λάζλο Μπόλονι και ο Πιέρ Ντρεοσί.

Όπως προκύπτει, οι «πράσινοι» πέρα από τον Λαμλέκ Ζε θα κινηθούν για άλλες δύο προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για έναν αμυντικό μέσο και έναν τερματοφύλακα.

Οι συζητήσεις για τον Καμερουνέζο εξτρέμ είναι σε προχωρημένο στάδιο με την Αντβέρπ και εκεί που κολλάει το θέμα είναι στην οψιόν αγοράς του παίκτη, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Μπόλονι. Ο 24χρονος δεν υπολογίζεται από τη βελγική ομάδα, η οποία ζητούσε πάνω από 1 εκατ. ευρώ για μελλοντική αγορά.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του αμυντικού χαφ, ο Ντρεοσί φαίνεται πως έχει κλείσει κάποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού» και ανάσες στον Κουρμπέλη.

Τέλος, στο θέμα του τερματοφύλακα, η οσφυαλγία του Διούδη αποδεικνύεται σοβαρή και για αυτό το λόγο ο Μπόλονι θέλει κάποιον γκολκίπερ με εμπειρία, πέρα από τους νεαρούς Ξενοπουλο και Χριστογεώργο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button