ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Αν τα μπάτζετ… έπαιζαν ποδόσφαιρο!(pics)

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναιτωλικό πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα.

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναιτωλικό πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα.

Τη Δευτέρα 19/10 το «Αθανάσιος Διάκος» θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναιτωλικό σε μία «μάχη» όπου οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και μόνο αυτή!

Τώρα, στο πλαίσιο του αγώνα της 5ης αγωνιστικής το LamiaSports θα συγκρίνει τα μπάτζετ των «κυανόλευκων» και των «κιτρονομπλέ» για να δούμε πως θα νικούσε αν έπαιζαν τελικά μπάλα τα λεφτά…

Στη σύγκρισή μας αυτή, θα μας βοηθήσει το transfermarkt.com, όπου μπορείτε να δείτε παρακάτω τις δύο καρτέλες των ομάδων.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ομάδα του Παναιτωλικού έχει ελάχιστα υψηλότερο total market value. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει συνολική αξία 7, 45 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μετά και από τις τελευταίες προσθήκες έφτασε τα 7,25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης με τη υψυλότερη αξία στην ομάδα της Λαμίας είναι ο Μίλος Ντέλετιτς, ο δανεικός από την ΑΕΚ με αξία στα 500χιλ€, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται ο Μπατσάνα Αραμπούλι και ο Λάζαρ Ρόμανιτς με 450χιλ€.

Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου έχεις τον Φράνκο Μάζουρεκ στην πρώτη θέση με 500χιλ€, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Αντόνιο Γιακόλις και Γεώργιος Λιάβας με 450χιλ€.

Διαβάστε επίσης

Back to top button