Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συμπαίκτης Πέλκα στη Φενέρ: «Δε θυμόμουν το όνομα του…»

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, σκοράροντας το τρίτο γκολ, στο 2-3 επί της Γκέζτεπε, αλλά ο Οζάν Τουφάν, προχώρησε σε μια διαφορετικού τύπου... αποκάλυψη για το νέο συμπαίκτη του.

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, σκοράροντας το τρίτο γκολ, στο 2-3 επί της Γκέζτεπε, αλλά ο Οζάν Τουφάν, προχώρησε σε μια διαφορετικού τύπου… αποκάλυψη για το νέο συμπαίκτη του.

Ο Πέλκας μέσα σε λίγα 24ωρα, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τις υπογραφές, επέστρεψε στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας και με ελάχιστες προπονήσεις, ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Φενέρ, στην έδρα της Γκέζτεπε.

Παρόλα αυτά, βοήθησε στη νίκη της νέας του ομάδας, σκοράροντας το τρίτο γκολ, διαμορφώνοντας εκείνη τη στιγμή, το 1-3, ωστόσο ο συμπαίκτης του, Οζάν Τουφάν, είχε… ξεχάσει το όνομα του!

«Σε κάποιο σημείο του αγώνα, συνέβη κάτι πολύ ιδιαίτερο στο παιχνίδι. Ξέχασα το όνομα του Πέλκα. Τον αποκάλεσα «Έλληνα». Ο Κανέρ το άκουσε και άρχισε να γελάει κατά τη διάρκεια του αγώνα και η συγκέντρωση μας, είχε χαθεί λίγο σε εκείνο το σημείο» παραδέχθηκε ο 25χρονος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button