Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με έναν 17χρονο έρχεται Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Η ίωση που “χτύπησε” τον Παναθηναϊκό, δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στον στον Δημήτρη Σερπέζη, ο οποίος έρχεται Λαμία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λαμία για την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος πρόκειται να ακολουθήσει ο Δημήτρης Σερπέζης. Ο 17χρονος (γεννημένος στις 14/3/2001) μεσοεπιθετικός της U19 αναμένεται να πάρει την ευκαιρία από τον Γιώργο Δώνη, λόγω και της ίωσης που έχει “χτυπήσει” σχεδόν τη μισή ομάδα των “πρασίνων”.

Οι Καμπετσής και Σέχου έχουν πέσει “θύματα” της ίωσης και ο Αποστολάκης είναι τραυματίας εδώ και καιρό, οπότε τα χέρια του προπονητή του “τριφυλλιού” είναι… δεμένα σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή των 2 ποδοσφαιριστών κάτω των 18, που πρέπει να πάρει στην 18άδα.

Ο ένας είναι ο Εμμανουηλίδης και ο άλλος πιθανότατα θα έιναι ο Σερπέζης, μιας και θα είναι ρίσκο να πάρει στην αποστολή τον πιτσιρικά Χριστογιώργο ως δεύτερο τερματοφύλακα.

Ο Σερπέζης, που βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2010, ήταν και στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην Ιεράπετρα για τη φάση των ομίλων.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ συμμετείχε και στο οικογενειακό δίτερμα πριν από μερικές μέρες, όπου ο Δώνης μαζί με αυτόν “τσέκαρε” και τους Ζαγαρίτη και Αθανασακόπουλο.

Πηγή: talentabout

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button