Ποδόσφαιρο

Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Σρνα!

Και ναι ο ΠΑΟΚ είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του Ντράριο Σρνα! Ο 37χρονος Κροάτης δεξιός μπακ-χαφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη χθες το μεσημέρι και μετά από επαφές με τη διοίκηση της ΠΑΕ πληροφορίες κάνουν λόγο πως επήλθε συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη.

Την Τετάρτη ο παίκτης αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, σε μία συμφωνία που θα του βάλει στα ταμεία του 500.000 ευρω ετησίως!

Ο Σρνα, με 134 συμμετοχές και 22 γκολ με την εθνική Κροατίας, αγωνιζόταν από το 2003 στη Σαχτάρ διατελώντας και αρχηγός τα τελευταία χρόνια. Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017 βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κι έκτοτε είναι εκτός δράσης, με την τιμωρία του να λήγει στις 22 Αυγούστου του 2018. Αυτό φυσικά σημαίνει πως αν υπογράψει στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαθέσιμος για τα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά που θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε ο Σρνα ηταν χρόνια παίκτης του Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρα του Ραζβάν…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button