Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Και πάλι για Κρίστιτσιτς η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ επανεξετάζει τον 28χρονο αμυντικό μέσο του Ερυθρού Αστέρα, που έχει τα στοιχεία να καλύψει το κενό στον άξονα

Ξανά στο προσκήνιο ο Νέναντ Κρίστιτσιτς για την ΑΕΚ. Μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, με… παρελθόν αφού το καλοκαίρι υπήρξε έντονο φλερτ το οποίο χάλασε τελευταία στιγμή λόγω της παρουσίας και της πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα στους ομίλους του Champions League. 

Η Ένωση επανεξετάζει πλέον την περίπτωση του 28χρονου μέσου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την σερβική ομάδα το καλοκαίρι του 2019 και μπορεί από 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Ο Κρίστιτσιτς, αποτελεί μια περίπτωση ποδοσφαιριστή με ποιότητα και σημαντικές εμπειρίες κυρίως από την Ιταλία με την Σαμπντόρια και έχει όλα τα στοιχεία να καλύψει το κενό στον άξονα.

Εννοείται πως αποτελεί (και) φέτος βασικότατο στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα με 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (1 γκολ, 2 ασίστ), 8 συμμετοχές συνολικά στα ματς του Champions League (1 γκολ, 1 ασίστ στα προκριματικά) και έχει παίξει και 1 ματς Κυπέλλου Σερβίας.

Ο ερυθρός Αστέρας έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει υπογραφή του παίκτη για το καλοκαίρι και μετά να πιέσει την ομάδα της Σερβίας να τον παραχωρήσει από τώρα. Η περίπτωση είναι δύσκολη κυρίως λόγω της δυστακτικότητας του παίκτη που και το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει αλλά τελικά αποφάσισε να μείνει στον Αστέρα.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τον OFK. Αγωνίστηκε από εκεί και πέρα σε Σαμπντόρια, Μπολόνια, Αλαβές και τώρα στον Ερυθρό Αστέρα. Το 2011 πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στον μηνίσκο και βγαίνοντας οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από λέμφωμα Μπέρκετ, μια μορφή καρκίνου. Μάλιστα του είπαν ότι έχει ελάχιστον χρόνο ζωής. 

Ο Κρίστισιτς όχι μόνο βγήκε νικητής αλλά επέστρεψε δυνατός και είχε 101 συμμετοχές με την Σαμπντόρια ενώ πέτυχε και τρία γκολ. Από εκεί και πέρα το 2015 πέρασε με επιτυχία και από την Μπολόνια, έναν χρόνο μετά μετακόμισε στην Αλαβές όπου και εκεί είχε σχεδόν γεμάτη σεζόν και πέρυσι το καλοκαίρι συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από τότε είναι βασικό στέλεχος και πέρυσι κατέγραψε 36 παιχνίδια και πέτυχε τέσσερα γκολ. Ήταν από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν τον Αστέρα στον τίτλο.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button