Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θετικός για MLS ο Μπούσκετς!

Θετικός στην προοπτική αποχώρησης του από την Μπαρτσελόνα είναι ο Σέρχιο Μπούσκετς, με τον Καταλανό μέσο να κάνει μέσω δηλώσεων του μελλοντικό άνοιγμα στο MLS.

Στα χνάρια των Ρούνεϊ, Ιμπραΐμοβιτς και πολλών ακόμη αστεριών σκέφτεται να βαδίσει ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο 30χρονος μέσος βρίσκεται στην Βαρκελώνη από την ημέρα που γεννήθηκε. Ωστόσο αυτό δεν του αποτρέπει την σκέψη για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Αν και αυτή θα αργήσει να έρθει, καθώς τα πλάνα του είναι συνδεδεμένα με αυτά των «Μπλαουγκράνα».

Η ανανέωση του συμβολαίου του τον κρατά… δέσμιο στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Αν με το καλό ολοκληρώσει την σύμβαση του θα έχει φθάσει αισίως στα 34 πράγμα που σημαίνει πως τότε θα αναζητήσει ακόμη ένα συμβόλαιο. Αυτό δεν αποκλείεται να έρθει στο MLS με τον Καταλανό να είναι θετικός σε αυτή τη προοπτική τονίζοντας το μέσω δηλώσεων του.

To αμερικάνικο δίκτυο του Sports Illustrated έβγαλε είδηση από την συνέντευξη του Σέρχιο Μπούσκετς. «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι υποστηρικτής του MLS, το ποδόσφαιρο στην Αμερική ολοένα και βελτιώνεται. Είναι πιο ανταγωνιστικό με του παρελθόντος, και το σύστημα των play offs είναι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε. Είναι πρόκληση» τόνισε ο έμπειρος μέσος.

Οι Καταλανοί έχουν δει στο πρόσφατο παρελθόν πως τα αστέρια τους αναζητούν με το… τέλος του κάτι διαφορετικό. Πρόσφατα παραδείγματα οι Τσάβι και Ινιέστα, με τον πρώτο να αγωνίζεται στο Κατάρ και τον δεύτερο στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button