Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Χρησιμοποίησε ήδη 43 παίκτες σε 22 ματς!

Οι Καλογερόπουλος και Σαπουντζής έγιναν ο 42ος και ο 43ος αντίστοιχα παίκτης που αγωνίστηκε φέτος με τον Ολυμπιακό εντός και εκτός συνόρων. Οι οκτώ δεν συνεχίζουν πια στο λιμάνι, όπου μεταξύ άλλων έχουν παίξει 13 μεσοεπιθετικοί και έξι μπακ. #slgr #olympiacosfc #ποδοσφαιριστές #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Οι Καλογερόπουλος και Σαπουντζής έγιναν ο 42ος και ο 43ος αντίστοιχα παίκτης που αγωνίστηκε φέτος με τον Ολυμπιακό εντός και εκτός συνόρων. Οι οκτώ δεν συνεχίζουν πια στο λιμάνι, όπου μεταξύ άλλων έχουν παίξει 13 μεσοεπιθετικοί και έξι μπακ. #slgr #olympiacosfc #ποδοσφαιριστές #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έκανε απόψε (3/11) ο Τάσος Σαπουντζής, καθώς ο 20χρονος χαφ έπαιξε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Ναντ που έκλεισε την αυλαία της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας των Πειραιωτών.

Στο ίδιο παιχνίδι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν και ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος αφού ο 18χρονος στόπερ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και με την παρουσία των δύο νεαρών οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν το νούμερο 43, σε ότι αφορά τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί για λογαριασμό τους στην τρέχουσα περίοδο έστω και για μία φορά.

Ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά ακόμη και κάποια ολιγόλεπτη παρουσία σε κάποιο εκ των 22 παιχνιδιών που έχουν δώσει μέχρι στιγμής εντός και εκτός συνόρων, ενώ ακόμη δεν έχουν πατήσει χορτάρι ορισμένες καλοκαιρινές τους μεταγραφές όπως οι Λάιτνερ και Κασάμι.

Εκ των 43, νούμερο αρκετά μεγάλο, οι οκτώ δεν συνεχίζουν στο λιμάνι καθώς οι Μανωλάς, Μοχάμεντ Καμαρά, Καρβάλιο, Κανέ, Χασάν, Τικίνιο, Ζινκερνάγκελ και Ραντζέλοβιτς αποχώρησαν με μεταγραφή ή ως δανεικοί (με οψιόν και μη), ενώ μόνο ένας, ο Ρέαμπτσιουκ, μετρά 20 ή και περισσότερες εμφανίσεις. Αντίθετα οι 10 έχουν από μία εώς τρεις, δείγμα πως για διάφορους λόγους χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα.

Ευρύτερα έστω ένα λεπτό παρουσίας έχουν ως τώρα τρεις γκολκίπερ, έξι μπακ, επτά στόπερ, οκτώ κεντρικοί χαφ, 13 μεσοεπιθετικοί και έξι επιθετικοί, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως όλοι πάντα παίζουν στην κλασική τους θέση, όπως π.χ. συμβαίνει εσχάτως με τον Βρουσάι που ουκ ολίγες φορές βρέθηκε πρόσφατα ακραίος οπισθοφύλακας. Κάτι που πάντως συμβαίνει παντού στην μπάλα.

ΟΙ 43 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Τερματοφύλακες: Βατσλίκ (13), Τζολάκης (5), Πασχαλάκης (4)

Μπακ: Ρέαμπτσιουκ (20), Αβιλα (18), Βρσάλικο (9), Μαρσέλο (5), Ανδρούτσος (2), Κούτρης (1)

Στόπερ: Σισέ (13), Μπα (12), Παπασταθόπουλος (9), Μανωλάς (8), Ρέτσος (5), Ντόι (5), Καλογερόπουλος (1)

Κεντρικοί χαφ: Εμβιλά (19), Κουντέ (13), Ιν Μπομ Χουάνγκ (13), Μπουχαλάκης (11), Μ. Καμαρά (3), Κανέ (3), Σαμασέκου (3), Σαπουντζής (1)

Μεσοεπιθετικοί: Μασούρας (19), Βαλμπουενά (15), Γκ. Ροντρίγκες (12), Μπιελ (11), Αγκ. Καμαρά (9), Βρουσάι (8), Ραντζέλοβιτς (7), Ζινκερνάγκελ (7), Χ. Ροντρίγκες (5), Ντε Λα Φουέντε (5), Μπόουλερ (5), Καρβάλιο (1), Φορτούνης (1)

Επιθετικοί: Ελ Αραμπί (18), Ουί Χουάνγκ (11), Μακαμπού (6), Αμπ. Καμαρά (6), Τικίνιο (4), Χασάν (2)

*Με έντονο χρώμα όσοι δεν συνεχίζουν στην ομάδα.
**Σε παρένθεση οι φετινές τους συμμετοχές.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button