Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νίκες άμεσα θέλει ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε το στίγμα του από την πρώτη μέρα δουλειάς του στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο του 24ωρο ως προπονητής του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε ο Λάζλο Μπόλονι και ήταν ολοκληρωτικά αφιερωμένο στη νέα του ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αφού πήγε χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του, εν συνεχεία πήγε στο Κορωπί και παρέμεινε εκεί ως το βράδυ. Συσκέφτηκε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο (για την ώρα δεν έχει φέρει βοηθό επιλογής του), ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα της ομάδας και αφού συστήθηκε στους παίκτες και καθοδήγησε την πρώτη του προπόνηση, παρέμεινε στο «Γ. Καλαφάτης» μέχρι λίγο μετά τις 22:00.

Ο Μπόλονι έκανε σαφές από την πρώτη στιγμή στους παίκτες και τους νέους συνεργάτες του του πως απαιτεί άμεσα αποτελέσματα, δηλαδή νίκες, και δεν υπάρχει καμία περίοδος… χάριτος για κανέναν. Ήδη, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην Super League και θα πρέπει να πάρει τρίποντα αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Βόλο.

Σήμερα στις 13:00 ο Λάζλο Μπόλονι θα παρουσιαστεί επίσημα και θα έχουν ενδιαφέρον όσα θα πει για τη φιλοσοφία του, αλλά και τις μεταγραφές. Η προθεσμία για απόκτηση ελεύθερου παίκτη λήγει την Παρασκευή κι όσο υπάρχει «παράθυρο» είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσθήκης.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία για το ματς με τον Βόλο, ο Μαουρίσιο δείχνει σε καλή κατάσταση και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει το Σάββατο. Αντίθετα, ο Βιγιαφάνιες ακόμη δεν προπονείται με μπάλα και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button