Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανιώνιος και Πανναξιακός αντάλλαξαν… βιβλία και τοπικά προϊόντα (pics)

Ελεύθεροι από υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τους απέτρεπαν να έρθουν κοντά και να μοιραστούν... καλούδια, οι άνθρωποι του Πανιωνίου και του Πανναξιακού αντάλλαξαν μερικά από όσα τους κάνουν να νιώθουν περήφανοι, στο περιθώριο της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Ελεύθεροι από υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τους απέτρεπαν να έρθουν κοντά και να μοιραστούν… καλούδια, οι άνθρωποι του Πανιωνίου και του Πανναξιακού αντάλλαξαν μερικά από όσα τους κάνουν να νιώθουν περήφανοι, στο περιθώριο της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Την Κυριακή (18/10), ο 6ος όμιλος της Γ Εθνικής κατηγορίας σήκωσε την αυλαία του και ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Πανναξιακό, μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα με το ευρύ 4-1.

Στιγμές πριν τη σέντρα, και δίχως κάποιο πρωτόκολλο να τους… κυνηγά σχετικά με τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Γιάννης Πολυχρονάκος, και ο Γενικός αρχηγός του «Ιστορικού», Γιάννης Μανιάτης, ήρθαν κοντά και αντάλλαξαν όσα κάνει περήφανη κάθε ομάδα: την καταγωγή τους.

Ο εκπρόσωπος του Πανναξιακού παρέδωσε ένα καλάθι με προϊόντα παραγωγής από το νησί της Νάξου, ενώ ο Μανιάτης του χάρισε με τη σειρά του μια πολυτελή έκδοση του Δήμου Νέας Σμύρνης με τίτλο «Νέα Σμύρνη: Από την καταστροφή στην δημιουργία».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button