Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα – «Κυβέρνηση πρωταθλήτρια στο αλαλούμ»

Η κυβέρνηση ακύρωσε την απόφαση που πήρε τη Δευτέρα για την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα ποδοσφαίρου και στον ΣΥΡΙΖΑ την χαρακτηρίζουν «πρωταθλήτρια στο αλαλούμ».

Η κυβέρνηση ακύρωσε την απόφαση που πήρε τη Δευτέρα για την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα ποδοσφαίρου και στον ΣΥΡΙΖΑ την χαρακτηρίζουν «πρωταθλήτρια στο αλαλούμ».

Τη Δευτέρα 19/10 η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη σταδιακή επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων ποδοσφαίρου, λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, όμως, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε την απόφαση προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, με δήλωση του, κάνει λόγο για «κυβέρνηση – πρωταθλήτρια στο αλαλούμ. Παλινωδίες, ανευθυνότητα, αστάθεια, ασυνεννοησία και στο άνοιγμα των γηπέδων. Άλλο ένα μπάχαλο του επιτελικού κράτους»

Η δήλωση του Θάνου Μωραϊτη.

«Μητσοτάκης ανακαλεί Μητσοτάκη.

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν και ενώ οι αρμόδιοι Υπουργοί αποφάσισαν το άνοιγμα των γηπέδων και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πανηγύριζε, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αναίρεσε τον εαυτό του με την ανάκληση της απόφασης.

Η κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια στο αλαλούμ, στην ασυνεννοησία, τις παλινωδίες και την ανευθυνότητα.

Από τον Αύγουστο θα μπορούσε να έχει προετοιμαστεί, να έχει κάνει έρευνες και μελέτες, να έχουν υπάρξει τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για το θέμα των γηπέδων. Αντί γι’ αυτό, δεν έκανε τίποτα. Και οδηγήθηκε σε ένα ακόμα φιάσκο.

Το μπάχαλο της κυβέρνησης και του επιτελικού κράτους οδηγεί τελικά σε κλειστά γήπεδα για φέτος.

Πότε τελικά πήρε τη σωστή απόφαση ο Πρωθυπουργός; Τη Δευτέρα ή την Τρίτη; Πότε τελικά άκουσαν τη γνώμη των λοιμωξιολόγων; Χθες ή σήμερα;

Καμία σοβαρότητα, καμία υπευθυνότητα που να αποδεικνύει σεβασμό στους φιλάθλους. Μόνο επιτελική ανικανότητα. Όπως παντού.»

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close