Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σκάνδαλο! Το VAR… ξέχασε να τσεκάρει τη φάση για κόκκινη κάρτα στον Πίκφορντ!

Διαστάσεις... σκανδάλου φαίνεται πως παίρνει η απόφαση να μην πάρει κόκκινη κάρτα ο Τζόρνταν Πίκφορντ για το μαρκάρισμα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, καθώς το VAR... ξέχασε πως μπορούσε να ελέγξει τη φάση.

Διαστάσεις… σκανδάλου φαίνεται πως παίρνει η απόφαση να μην πάρει κόκκινη κάρτα ο Τζόρνταν Πίκφορντ για το μαρκάρισμα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, καθώς το VAR… ξέχασε πως μπορούσε να ελέγξει τη φάση.

Ο Ολλανδός αμυντικός των πρωταθλητών Αγγλίας υπέστη ρήξη χιαστού και όχι μόνο θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά κινδυνεύει να μην είναι παρών και στο EURO του επόμενου καλοκαιριού.

Και ενώ όλοι απορούν πως είναι δυνατόν ο τερματοφύλακας της Έβερτον να μην αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην επίμαχη φάση, ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο θέμα.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι του VAR ξέχασαν το σχετικό κανονισμό, ο οποίος ξεκάθαρα προβλέπει πως δουλειά τους είναι να ελέγχουν και φάσεις στις οποίες μπορεί να δοθεί κόκκινη κάρτα.

Η συγκεκριμένη φάση, δηλαδή, δεν ελέγχθηκε καν από το VAR!

Σημειώνεται, μάλιστα, συγκεκριμένα πως ο διαιτητής του VAR είδε ξανά τη φάση για να τσεκάρει αν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ, αλλά δεν θυμήθηκε πως έπρεπε να την δει και για πιθανή αποβολή μετά από όσα συνέβησαν με τον Πίκφορντ και τον Φαν Ντάικ!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button