Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έχει επιστροφές… έχει και απουσίες η ΑΕΛ!

Επιστροφές αλλά και απουσίες για την ΑΕΛ που το Σάββατο (10/4-19.30) κάνει… στάση στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο.

Επιστροφές αλλά και απουσίες για την ΑΕΛ που το Σάββατο (10/4-19.30) κάνει… στάση στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο.

Μαθηματικές ελπίδες για παραμονή υπάρχουν για την ΑΕΛ και θα τις εξαντλήσει. Μπορεί με τον Παναιτωλικό να μην ήρθε το τρίποντο αλλά όπως ανέφερε ο Τζιανλούκα Φέστα στους ποδοσφαιριστές του «δεν κερδίσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Συνεχίζουμε».

Επόμενη στάση το… αφιλόξενο Περιστέρι και ο Ατρόμητος (10/4-19.30) για τους Θεσσαλούς. 17 φορές έχουν συναντηθεί συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ατρόμητος και η ΑΕΛ, στην Αττική. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν οκτώ νίκες, οι «βυσσινί» μόλις μία, ενώ οκτώ παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Με επιστροφές αλλά και νέες απουσίες η αποστολή που ανακοίνωσε την Παρασκευή (9/4) ο Ιταλός τεχνικός.

Στα συν το γεγονός ότι μετά τους Ζίζιτς και Μιλοσάβλιεβιτς, πανέτοιμοι είναι και οι Νικολιάς, Γιακιμόφσκι και αμφότεροι μπήκαν στην 20άδα.

Πλην του «κομμένου» Μιχαήλ και του Μπάγιτς, εκτός αποστολής έμεινε ο Σπαρβ που θα δει τηλεοπτικά το υπόλοιπο των πλέι άουτ της Super League αλλά και οι Κολομπίνο, Μουκαντζό που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Η αποστολή των «βυσσινί»: Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Ντουρμισάι, Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button