Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Αποχαιρέτησε τον Παπαργυρόπουλο ο Έσπερος Λαμίας!

Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο του Έσπερου Λαμίας, ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος αποτελεί παρελθόν.

Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο του Έσπερου Λαμίας, ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος αποτελεί παρελθόν.

Διαβάστε το μήνυμα του Έσπερου Λαμίας:

ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ”
Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

Λαμία  26 – 08 – 2019
     ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ
…..Πρώτη  σήμερα του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ με έναν σπουδαίο απόντα ,ΑΛΛΑ…..
Είναι γεγονός, ότι  για μας είναι το καλλίτερο timing, ύστερα από τρία συνεχόμενα χρόνια κοινής αθλητικής πορείας, με τον δικό μας ΡΗΓΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ, να  αποχαιρετιστούμε.
Ο  Ρήγας αποφάσισε να ‘’ανοίξει τα επαγγελματικά του πανιά’’ πέραν των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του, στο ‘’κλεινόν άστυ’’.
Καλό κατευόδιο από όλους μας, και ας θυμηθούμε ,ότι: …Ήταν καλοκαίρι του 2016,που συνωμότησε  το σύμπαν υπό την επίδραση ενός ηλιοβασιλέματος στην Σαντορίνη και ο ‘’δικός μας Ρήγας’’ ,αποφάσισε την συνεργασία με τον σύλλογό μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Στα τρία χρόνια ζήσαμε πολλές μπασκετικές χαρές ,ζήσαμε ανόδους κατηγοριών, ζήσαμε πολλές ανθρώπινες στιγμές, αλλά και δυσκολίες. Πάντα προσπαθούσαμε να βρούμε τις βέλτιστες των λύσεων στα σοβαρά προβλήματα, αλλά υπήρχε και μία βεβαιότητα, ότι δεν μπορούσαμε πάντα, να προλάβουμε ‘’τον χρόνο’’.
Εξάλλου έχει διατυπωθεί και δεν έχει ανταποδειχθεί ακόμη ,ότι ’’ο χρόνος είναι σχετικός’’. Τεράστια σημασία για μας στις συνεργασίες έχει  η πρόθεση προσπάθειας, προς την αμοιβαία σωστή κατεύθυνση. Και αυτή την πρόθεση την είχαμε όλοι μας.
Θεωρούμε τον τελικό απολογισμό της συνεργασίας ,ως απολύτως Θετικό και γι’αυτό : Τον ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες αθλητικές και ανθρώπινες στιγμές που ζήσαμε μαζί και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις νέες δραστηριότητες του.
 ΤΟ Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και Το Τεχνικό Επιτελείο

Διαβάστε επίσης

Back to top button