Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

O’ Jogo: «Ο Σάμαρης σκέφτεται να γίνει προπονητής»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη για το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη προέβη η πορτογαλική εφημερίδα, O' Jogo.

Σε μία σημαντική αποκάλυψη για το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη προέβη η πορτογαλική εφημερίδα, O’ Jogo.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της, ο Ανδρέας Σάμαρης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Η Ρίο Αβε προσπάθησε να πείσει τον Έλληνα να συνεχίσει, αλλά αυτός έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στο σπίτι. Προέχει η οικογένεια και οι… πάγκοι. Ο Σάμαρης πλέον μπορεί να έγραψε, στη Vila do Conde, το τελευταίο κεφάλαιο του ως παίκτης, παρόλο που είναι μόλις 34 ετών. Θα παίξει μόνο εάν έρθει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, κυρίως επειδή βλέπει το μέλλον του ως προπονητής», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της O’ Jogo.

Και συμπληρώνεται: «Ζυγίστηκαν οικογενειακά θέματα, καθώς και ένας προβληματισμός για το μέλλον, καθώς ο Σάμαρης αισθάνεται μεγαλύτερη πρόκληση να προετοιμαστεί για το μέλλον του ως προπονητής παρά να συνεχίσει να παίζει χωρίς να νιώθει το ίδιο κίνητρο. Μόνο μια εξωπραγματική πρόταση θα μπορούσε να κάνει τον Έλληνα να παρατείνει την καριέρα του για άλλη μια σεζόν. Αυτό την στιγμή που υπάρχουν ακόμη και οπαδοί της Μπενφίκα που ζητούν την επιστροφή του στον σύλλογο».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button