Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρώην παίκτη του ΠΑΣ Λαμία παίρνει ο Αιολικός!

Την απόκτηση ενός πρώην σέντερ μπακ του ΠΑΣ Λαμία, μεταξύ άλλων, φέρεται πως είναι κοντά να «κλείσει» ο Αιολικός.

Την απόκτηση ενός πρώην σέντερ μπακ του ΠΑΣ Λαμία, μεταξύ άλλων, φέρεται πως είναι κοντά να «κλείσει» ο Αιολικός.

Σημαντική προσθήκη ψήνει ο Αιολικός με παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, που μετράει πολλές συμμετοχές σε ανώτερες κατηγορίες, βρίσκεται ο Αιολικός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία, προσθέτοντας μια ακόμα λύση στα μετόπισθεν και στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ήταν, είναι και παραμένει -βάσει ρόστερ και δυναμικής της διοίκησης- το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης διέγνωσαν γρήγορα ένα κενό στις θέσεις των αμυντικών και κινούμενοι αστραπιαία ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κοτσώνη, που διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό. Πρόκειται για 31χρονο αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με την Παναχαϊκή στη Super League 2 (6 ματς), ενώ τη σεζόν 2018-19 έπαιξε στην αλβανική Super League με τη Λουφτετάρι (19 ματς – 1 γκολ).

Ο Κοτσώνης έχει περάσει και από τα μέρη μας, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ενώ υπήρξε και ένας εκ των αρχηγών την χρονιά όπου ανέβηκε η «κυανόλευκη» ομάδα στην SuperLeague. Με τη Λαμία αγωνίστηκε σε 44 αγώνες μετρώντας και 1 τέρμα.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button