ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Ήττα «μαχαιριά» για την Αναγέννηση Λαμίας!

Μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει πλέον η Αναγέννηση Λαμίας για να παραμείνει στη Γ΄Εθνική, μετά την ήττα από τον ΑΣ Νίκαιας.

Μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει πλέον η Αναγέννηση Λαμίας για να παραμείνει στη Γ΄Εθνική, μετά την ήττα από τον ΑΣ Νίκαιας.

Στον δικό της ”τελικό” η Αναγέννηση Λαμίας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Α.Σ. Νίκαιας αλλά και το δικό της άγχος, ηττήθηκε με 57-61 και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στη Γ’ Εθνική!

Η ομάδα του Κουμπούρα ήταν πολύ άστοχη, ιδίως από την περιφέρεια, μπήκε στη διαδικασία να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς και τελικά γνώρισε την ήττα με 61-57 που κατά πάσα πιθανότητα θα αποδειχθεί καταστροφική.

Στο ημίχρονο η Αναγέννηση βρέθηκε πίσω με 6 πόντους (24-30), στο 30′ η Νίκαια διατήρησε το προβάδισμα (38-44), με την ομάδα του Κουμπούρα να κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη δ’ περίοδο ‘όταν με επιμέρους σκορ 8-0 και συνεχόμενους πόντους του Κοντολάτου προσπέρασε με 46-44!

Ένα τρίποντο του Τουρναβίτη έδωσε και παλι το πάνω χέρι στη Νίκαια με το ντέρμπι να πηγαίνει στον πόντο.

Ο Κοντολάτος μείωσε σε 55-56 αλλά ο Φιλιπόπουλος με 4 πόντους έδωσε αέρα νίκης στους φιλοξενούμενους που τελικά επικράτησαν με 57-61.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καραβίτης-Παπαδόπουλος Χ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-18, 24-30, 38-44, 57-61.

πηγή: Stereabasket.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button