ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Αγκουστίν Πιτσιόλο «παίζει μπάλα» στο Τρίο Μπελκάντο (βίντεο)

ΜΠΟΥΜ! Η σημερινή εκπομπή απλά δεν χάνεται! #Ράδιο_Λαμία #Τρίο_Μπελκάντο #Αγκουστίν_Πιτσιόλο #ΠΑΣΛαμία #αθλητικά_νέα #LamiaSports

Όσο αγωνίστηκε στη Λαμία αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα, σχεδόν 14 χρόνια μετά, τον αποθεώνουν σε κάθε του ανάρτηση, σε κάθε άκουσμα του ονόματός του, σε κάθε ευκαιρία.

Σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν και Live, μέσω του Τρίο Μπελκάντο!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Αγκουστίν Πιτσιόλο. Τον Αργεντίνο… «μάγο» ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το πέρασμά του στην ομάδα μας με τις εμφανίσεις του, τα γκολ του και την εν γένει παρουσία του.

Την περασμένη Κυριακή συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από το…παστέλι με τα Γιάννενα και έτσι, το «Τρίο Μπελκάντο» η αγαπημένη σας ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή, δεν ήταν δυνατό να μην τον καλέσει να μιλήσει για την Λαμία και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Άλλωστε ήταν κάτι που σκεφτόμασταν εδώ και καιρό και πλέον ήρθε η ώρα!

Έτσι λοιπόν, αύριο λίγο μετά τις 22:00 στον αέρα του Ράδιο Λαμία, ο Πιτσιόλο θα είναι καλεσμένος του Πάνου Κατσώνη, του Λάμπρου Αρναούτογλου και του Νίκου Μώκου στο «Τρίο Μπελκάντο». Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε!

Μέχρι τότε, εσείς μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας, στα Instagram stories που θα βγούν στον αέρα σε λίγη ώρα από το LAMIARA.GR και το LAMIASPORTS οι οποίες θα μεταφερθούν αυτούσιες στον Αγκουστίν!

Όπως είπε και στο βίντεο του «Τρίο Μπελκάντο» ο Πιτσιόλο:

«Καλησπέρα Λαμία! Παρασκευή όλοι στο ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ!»

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ-ΔΕΙΤΕ??

Αν θέλετε να μας ακούσετε ραδιοφωνικά πατήστε… ΕΔΩ (http://radiolamia.gr/live/)

Μας βλέπετε και μας ακούτε στο Facebook του Lamianow!

Και στις σελίδας μας στο facebook: www.lamiara.gr, www.lamianow.grwww.radiolamia.grwww. lamiasports.com

Επίσης από τα σάιτ μας: www.lamiara.grwww.lamianow.grwww.radiolamia.grwww. lamiasports.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button