Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Αν την ντρίμπλα του Πίρσμαν την είχε κάνει ο Μέσι… (vid)

Ένα από τα highlights της χρονιάς χάρισε ο Μάρβιν Πίρσμαν στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πριν την ασίστ για το δεύτερο γκολ του "Άγιαξ".

Ένα από τα highlights της χρονιάς χάρισε ο Μάρβιν Πίρσμαν στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πριν την ασίστ για το δεύτερο γκολ του “Άγιαξ”.

Σε ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ και δη με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας, ήταν λογικό να περάσει στα “ψιλά” ο εξ αναβολής αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, των δύο νεοφώτιστων της Σούπερ Λιγκ. Κι όμως, η θέα πολλές φορές είναι στα… υπόγεια κι αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά με ένα στιγμιότυπο που μας χάρισε ο αγώνας της Ριζούπολης.

Το βλέπεις, το ξαναβλέπεις και προσπαθείς να πειστείς ότι πράγματι ένας παίκτης που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ήθελε να κάνει αυτό που ακριβώς είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και δεν έγινε… κατά λάθος.

Γιατί βεβαίως αν βλέπαμε κάτι τέτοιο από τον Λιονέλ Μέσι, είναι δεδομένο πως το βίντεο θα είχε γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Ο πρωταγωνιστής εν προκειμένω όμως είναι ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μάρβιν Πίρσμαν. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έκανε μία μυθική ντρίμπλα στο χθεσινό (21/10) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Σάββα Τσαμπούρη. Κατόπιν ο 29χρονος άσος έστρωσε στον Ελευθεριάδη, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 των Ηπειρωτών.

Θαυμάστε την εκπληκτική ενέργεια του Πίρσμαν μετά το 2:00 του βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button