Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει στις Νηρηίδες Φθίας ο Νικολάου

Και τη νέα σεζόν ο Νίκος Νικολάου θα βρίσκεται στην ομάδα των Νηρηίδων Φθίας, ως τεχνικός διευθυντής. #LamiaSports #Ποδόσφαιρο #γυναικείοποδόσφαιρο #Τοπικά #ΝηρηίδεςΦθίας

Και τη νέα σεζόν ο Νίκος Νικολάου θα βρίσκεται στην ομάδα των Νηρηίδων Φθίας, ως τεχνικός διευθυντής.

Την συνέχιση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο προπονητή, Νίκο Νικολάου ανακοίνωσαν οι Νηρηίδες Φθίας.

Ο κ. Νικολάου ο οποίος έχει καταγωγεί από τη Λαμία και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων και στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει τη δουλειά του ως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση:

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Νηρηίδες φθίας μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον κ. Νικόλαο Νικολάου στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ο κ. Νικολάου θα είναι υπεύθυνος τόσο για την οργάνωση και ανάπτυξη της ομάδας μας όσο και στο Scouting και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστριών.

Ο Νικόλαος Νικολάου με καταγωγή από την Λαμία έχει εργαστεί τόσο με επιτυχία στις ισόβιες πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδος και με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ( Champions Leaque) όσο και σε αντρικές επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Με την μεγάλη του εμπειρία στο γυναικείο ποδόσφαιρο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Λαμιώτικου γυναικείου ποδοσφαίρου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. 

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Νηρηίδες φθίας μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά ανακοινώνουν την συνέχιση…

Δημοσιεύτηκε από Νηρηίδες Φθίας στις Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Back to top button