Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρέσει ο Ιγκόρ Σίλβα στο λιμάνι

Η περίπτωση του Ιγκόρ Σίλβα φέρεται να μελετάται από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η περίπτωση του Ιγκόρ Σίλβα φέρεται να μελετάται από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν εντάξει το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ στη μετεγγραφική τους λίστα και θα κινηθούν για την απόκτησή του, εφόσον υπάρξει κάποια αποχώρηση στη συγκεκριμένη θέση. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, με την οποία έχε εφέτος έντεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεσμεύεται έως το 2021 με τους Αρκάδες, οι οποίοι θα τον παραχωρήσουν, μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας, τις προσεχείς εβδομάδες ένας από τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ντιόγκο Φιγκέιρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τάκης Λεμονής έχει ως πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας τον Νορβηγό και ως εναλλακτική λύση τον Πορτογάλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button