Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δυάδα Κυπέλλων σε Ελλάδα και Ιταλία, συν τρία #Bonus Bets

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Ένα πολύ ενδιαφέρον και αρκετά μεγάλο κουπόνι έχουμε σήμερα Τετάρτη 10/2. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως αγώνες κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη. Ενώ έχουμε και φουλ αγωνιστική δράση στην Super League 2 με έξι παιχνίδια για την 7η αγωνιστική. Να πούμε ότι εχθές είχαμε 3 στα 3 στην στήλη #Bonus Bets με το Over 1.5 Goal για Ρέμς και Έμπολι και το Goal-Goal στο Κορτράικ-Σταντάρ Λιέγης.

Στην Ιταλία έχουμε τον επαναληπτικό για το Coppa Italia ανάμεσα σε Αταλάντα και Νάπολι στο Μπέργκαμο. Πολύ δυνατό παιχνίδι ειδικά μετα το 0-0 του πρώτου αγώνα στο στάδιο “Diego Armando Maradona” της Ναπολι. Με τον Τζενάρο Γκατούζο να συνεχίζει να βρίσκεται υπο αμφισβήτηση απο τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Μεγάλο παιχνίδι έχουμε και στην Ισπανία για το Copa del Rey ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα στο Sanchez Pizjuan στην Ανδαλουσία.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στο FA Cup υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα με το Έβερτον-Τότεναμ στις 22:15 να ξεχωρίζει. Ενώ στην Γαλλία για το “Coupe de France” (μια διοργάνωση παραδοσιακά με πολλές εκπλήξεις) έχουμε 10 αναμετρήσεις με το Νάντ-Λάνς και Στρασβούργο-Μονπελιέ να τραβούν βλέμματα και ποντάρισμα.

Στην Ελληνική πραγματικότητα κυριαρχεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων που αθώωσε τον ΠΑΟΚ απο την υπόθεση συνιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη. Φυσικά και υπήρχαν αντιδράσεις κυρίως απο την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μία καυστική ανακοίνωση.

Σήμερα έχουμε τρία παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας στις 17:00 στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος, στην Τούμπα στις 19:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Λαμία και στις 21:30 το μεγαλύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Πέντε επιλογές και σήμερα για την στήλη με μια βασική δυάδα και φυσικά τρία #Bonus Bets. Στην δυάδα θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια Αταλάντα-Νάπολι στο Μπέργκαμο και το Ολυμπιακός-Άρης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ενώ στα #Bonus Bets οι τρεις επιλογές έρχονται απο την πιο αμφίρροπη διοργάνωση της Γαλλίας το Coupe de France, την δική μας Super League 2 και τo Beker van Belgie στο Βέλγιο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button