Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Και στο ρεπό… αγώνα έδωσε η Στυλίδα (φωτογραφίες)

Αν και δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Α΄Φθιώτιδας, ο ΑΟ Στυλίδας πέρασε το ρεπό του παίζοντας φιλικό αγώνα με την ΑΕ Εχιναίων.

Αν και δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Α΄Φθιώτιδας, ο ΑΟ Στυλίδας πέρασε το ρεπό του παίζοντας φιλικό αγώνα με την ΑΕ Εχιναίων.

Τη φιλική νίκη με σκορ 1-4 πανηγύρισε η ομάδα του ΑΟ Στυλίδας, η οποία σήμερα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας πραγματοποίησε το ρεπό της.

Αν και είχαν ρεπό οι παίκτες της Στυλίδας έδωσαν αγώνα, κόντρα στην ΑΕ Εχιναίων, ομάδα της Β΄Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Στυλίδας:

Μιάς και η ομάδα μας σήμερα είχε ρεπό από το πρωτάθλημα της Α1′ Φθιώτιδας το εκμεταλλεύτικε αντιμετωπίζωντας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Ραχών την αξιόμαχη ομάδα της Β’ κατηγορίας Αθλητική Ένωση Εχιναίων.

Ο Coach Γ.Κυριακίδης χρησιμοποιήσε αρκετούς αναπληρωματικούς νεαρούς παίχτες ώστε να πάρουν και αυτοί τις δικές τους εμπειρίες σε ένα πολύ καλό παιχνίδι αγωνιστικά.

Το τελικό σκόρ διαμορφώθηκε στο 1-4 για την ομάδα του λιμανιού με τους σκόρερς μας να είναι οι:

Ο.Φίκου 22,Κ.Μπακαλιάνος 54′,Ο.Φίκου 71′,Α.Πατσάνι 81’….Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Α.Ε.Εχιναίων για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε υγεία, καλή πορεία στο πρωτάθλημα τους και να πετύχουν τους στόχους τους οποίους επιθυμούν!!!?

Διαβάστε επίσης

Back to top button