Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός με σκόρερ τον Δημήτρη Λέντα (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Λαμίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Λαμίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Δυνατές μονομαχίες από τα πρώτα λεπτά, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες όμως στο τέλος ένας αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Και αυτός ήταν ο Ολυμπιακός Λαμίας, ο οποίος χάρη σε ένα γκολ του Δημήτρη Λέντα στο 68΄πήρε τη νίκη και ένα τεράστιο τρίποντο, κόντρα στον Αστέρα ο οποίος εμφανίστηκε σε ένα ακόμη ματς πολύ καλά διαβασμένος όμως, η «μάχη» αυτή κατέληξε στα χέρια των «ερυθρόλευκων».

Πλέον, ο Ολυμπιακός, έχοντας κάνει το ρεπό του έχει 12 βαθμούς, είναι αήττητος όμως πρώτοι στην βαθμολογία είναι η Μαλεσίνα και η Δάφνη Λιβανατών οι οποίες έχουν κάνει το 5 στα 5.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Λαμίας θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Βαθυκοίλου ενώ ο Αστέρας Σταυρού την ΑΕ Καλυβίων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Σταυρού  Καραΐσκος Π.): Μαγκλάρας, Λάππας Ν., Λίκο, Μόσχος, Αυγουστάτος, Καλαμάτας, Καραναστάσης Μ., Καραναστάσης Δ., Κακκάβας, Παπαναστασίου, Χαντζής

Ολυμπιακός Λαμίας (Λέντας Σ.-Αποστολόπουλος Δ.): Μήτσου, Μητσόπουλος, Στυλιανός, Παπακώστας, Λέντας Δ., Akassou, Καυκιάς, Ζήσιμος, Λέντας Ν., Βαρυπάτης, Πασχαλίδης.

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button