ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πιτσιόλο στο Τρίο Μπελκάντο: «Όνειρό μου να επιστρέψω στη Λαμία» (βίντεο)

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη ήταν αυτή στο Τρίο Μπελκάντο σήμερα ανάμεσα στους Πάνο Κατσώνη, Νίκο Μώκο και Λάμπρο Αρναούτογλου και τον...διαχρονικά αγαπημένο της κυανόλευκης κερκίδας Αγκουστίν Πιτσιόλο.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη ήταν αυτή στο Τρίο Μπελκάντο σήμερα ανάμεσα στους Πάνο Κατσώνη, Νίκο Μώκο και Λάμπρο Αρναούτογλου και τον…διαχρονικά αγαπημένο της κυανόλευκης κερκίδας Αγκουστίν Πιτσιόλο.

Ο Πιτσιόλο “επέστρεψε” στην Λαμία έστω και ηλεκτρονικά, από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής με στόχο να μας γυρίσει πίσω, να μας μιλήσει πραγματικά για όλους και για όλα και να αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον!
Και έτσι και έγινε! Ο “Πίτσι” έχοντας πάντα στην καρδιά του την Λαμία μας έδειξε την συλλογή του με κασκόλ και τις εμφανίσεις της σεζόν 2006-07 της Λαμίας που γράφουν το όνομά του, τις οποίες κρατά μέχρι και σήμερα σαν κόρη οφθαλμού!

Σε άπταιστα ελληνικά πράγμα αξιοσημείωτο αν σκεφτεί κανείς την πολύχρονη (σχεδόν μια δεκαετία) απουσία του από την χώρα μας, θυμήθηκε τα γκολ του με την κυανόλευκη φανέλα, την ζωή στην Λαμία, την αγάπη που πήρε και παίρνει ακόμη μέχρι σήμερα από τον κόσμο της ομάδας, εκφράζοντας πολλάκις την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα μας. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως “Από τότε έλεγα πως η Λαμία αξίζει να βρίσκεται στην μεγαλύτερη κατηγορία”

Απάντησε σε αρκετά διλήμματα που του βάλαμε, αποκάλυψε πως του έχει λείψει το μπιφτέκι, ο γύρος και ο…φραπές(!) με την παρέα του, αποθέωσε τον Λέο Μέσσι τον οποίο θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο ενώ μίλησε και για την Εθνική Αργεντινής την οποία χαρακτήρισε….χαμένη στα συστήματα.

Τέλος, μας αποκάλυψε πως ακολουθεί προπονητική καριέρα έχοντας ξεκινήσει από ακαδημίες της περιοχής του, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει και να αναλάβει κάποια στιγμή στο μέλλον την Λαμία ενώ δήλωσε πως θαυμάζει τον Πεπ Γκουαρδίολα και τον τρόπο που…καθοδηγεί τις ομάδες του.

Αυτά και άλλα πολλά, σε μία ξεχωριστή συνέντευξη, την οποία μπορείτε να απολαύσετε:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button