Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Συνεχίζει τον χαβά» της η Δάφνη Λιβανατών (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, μαζί με την ΑΕ Μαλεσίνας, Δάφνη Λιβανατών υποδέχθηκε τον Δαφνησιακό Αρκίτσας.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, μαζί με την ΑΕ Μαλεσίνας, Δάφνη Λιβανατών υποδέχθηκε τον Δαφνησιακό Αρκίτσας.

Με τρία γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο ήρθε η 5η νίκη σε ισάριθμα ματς για τη Δάφνη Λιβανατών. Η ομάδα της Δάφνης υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Δαφνησιακό Αρκίτσας, τον οποίο και κέρδισε με τελικό σκορ 3-1.

Το 1-0 έγινε στο 16΄όταν ο Μπράχος σκόραρε για να βάλει τις Λιβανάτες μπροστά στο σκορ, ενώ πριν το ημίχρονο ήρθε και το 2-0 με τον αρχηγό Μακρόπουλο Ε. να βρίσκει σε ένα ακόμη ματς δίχτυα δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον σύλλογο της Δάφνης.

Παρόλο αυτά, η μαχητική ομάδα της Αρκίτσας κατάφερε να μειώσει και να αγχώσει τους γηπεδούχους με ένα γκολ του Ρίζου στο 81΄όμως ο Μπράχος ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς να «κλειδώσει» το τρίποντο και να δώσει την 5η νίκη στην ομάδα του της Δάφνης Λιβανατών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δάφνη Λιβανατών (Βέλλος Δ.): Πουλίτσας, Skika, Ξεζώνοτος, Μακρόπουλος Γ. (61΄ Λάγιος), Τσούκαλος, Παπανάγνος (82΄ Kola), Κλωτσοτήρας (25΄ Nuraj), Μπράχος, Χαλαστάνης (61΄ Σωτηρίου), Αντωνίου (82΄ Παληαλέξης), Μακρόπουλος Ε

Δαφνησιακός Αρκίτσας (Ασημάκης Δ.): Κωνσταντίνου, Χότζα (59΄ Καντάς), Γρίβας Γ., Τσαπάρας, Ρόμπας,  Μουτσουρούφης (82΄ Γρίβας Ν.), Ρίζος, Παναγιώτης (71΄ Μπουμπούρης), Νεοφώτιστος  (82΄ Τζανετής),Τάτσης,, Κυριτσόπουλος (82΄ Λαγός)

Διαβάστε επίσης

Back to top button