Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δόξα Μοσχοχωρίου – ΑΕ Δίβρης: «Καθάρισε» ο Σάπιος για τους φιλοξενούμενους (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο η Δόξα Μοσχοχωρίου υποδέχθηκε την ΑΕ Δίβρης.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο η Δόξα Μοσχοχωρίου υποδέχθηκε την ΑΕ Δίβρης.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάπιος Ν. η ΑΕ Δίβρης έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Δόξας Μοσχοχωρίου, κερδίζοντας με 0-3.

Ο νεαρός εξτρέμ της Δίβρης σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και μάλιστα το τρίτο ήταν ένα πανέμορφο σουτ εκτός της περιοχής και έδωσε έτσι ένα ακόμη τρίποντο στην ομάδα του κ. Τζουάνα.

Το 0-1 έκανε ο Σάπιος στο 20΄όταν μετά από ασταθής απόκρουση του Παπαποστόλου, βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε από στημένη φάση. Ο Ζουμπόπουλος Χ. εκτέλεσε το φάουλ και ο Δρούγας ο οποίος είχε προωθηθεί από την άμυνα στην επίθεση, με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2.

Η Δόξα απάντησε με τον Μάγκα να πιάνει ένα καλό και δυνατό σουτ στο 39΄όμως ο Κουκογιάννης του είπε όχι με εντυπωσιακό τρόπο.

Το 0-2 έμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου για να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54΄ο Σάπιος ξανά με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής να γράψει το τελικό 0-3.

Οι δύο αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Μοσχοχωρίου: Παπαποστόλου, Τριανταφύλλου Ε, Μάγκας, Ζάρπας, Γαρουφάλης, Λύρος, Ukwuoma, Μυλωνάς, Τριανταφύλλου Θ-Θ, Λύκος, Γεμενής.

ΑΕ Δίβρης: Κουκογιάννης, Ζουμπόπουλος Χ., Μπούρας, Ζήσιμος, Δρούγας, Αναστασίου, Ζουμπόπουλος Χ., Καναβός, Αλεξίου, Γιώτης, Σάπιος

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρηση:

Διαβάστε επίσης

Back to top button